Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dobrna – kuponi za popust – obup

Dobrna – kuponi za popust – obup

Najbrž imajo nek limit, koliko teh akcijskih vstopnic lahko prodajo.
Te razumem, da si jezna, ampak kaj, če bi najprej poslušala njihov odgovor in šele nato kritizirala tukaj? Pa jih še enkrat pokliči, če še ni odgovora.
Če ne bo kaj hujšega, se tole da preživeti.

Saj avtorici se vidi, da je polemična in da se na vsako vejico obeša. Verjetno jo je mama tega naučila.

Še enkrat : cena med vikendom je v Thermani enaka kot v Dobrni. Za med tednom pa si ti plačala 9 Eur medtem ko bi v Thermani 13 Eur….ergo Dobrna ni dražja kot Thermana.
[/quote]

Tema je o ceni med tednom, ne ob vikendih :).
Še več, tudi za Laško imajo kupona za 50%. Torej bi bila cena v Zdravilišču Laško 5,5€, v Thermani pa 7,5.
Te še kaj muči? Ali ti je res tako težko dojeti ali kaj? Če ne verjameš, imaš na netu vse napisano.
Samo moram pa reči, da si izjemno trdobučna. Tole bi še otrok v petem razredu razumel, tebi pa že 5. ali nekaj takega, dopovedujem, da je tema o cenah med tednom pa še kar ne razumeš. In grem stavit, da boš še naprej klobasala po svoje :).

Glej, temo sem zato odprla, da ne bo še kdo nasedel. V Terme Dobrna hodijo pretežno starejši in njih lažje okrog prenesejo pa je fajn, da jih kdo opozori, da naj bodo pozorni.
Če pa jih 2x povprašaš glede tega in ne dobiš odgovora, je pa tudi verjetno dovolj?

Uf, samo so pa res fejst nabili cene. Par let nazaj sem bila, so imeli nižje cene kot drugje. Itak imajo pa najbolj uborno ponudbo, tako, da je bilo logično, da so najcenejši.
Tele kupone pa imajo tudi za druge terme ja. Samo drugje niso tako umetno navili cen. Tako, da se splača uporabit kupon. V dobrni pač ne.

Še več, tudi za Laško imajo kupona za 50%. Torej bi bila cena v Zdravilišču Laško 5,5€, v Thermani pa 7,5.
Te še kaj muči? Ali ti je res tako težko dojeti ali kaj? Če ne verjameš, imaš na netu vse napisano.
Samo moram pa reči, da si izjemno trdobučna. Tole bi še otrok v petem razredu razumel, tebi pa že 5. ali nekaj takega, dopovedujem, da je tema o cenah med tednom pa še kar ne razumeš. In grem stavit, da boš še naprej klobasala po svoje :).
[/quote]

Cena za vikend je v Thermani 18 enako kot v Dobrni, razen seveda če objavljene cene na spletu ne veljajo.

V glavnem, namen teme je, da bodite pozorni.
Nimajo povsod poštenih receptorjev, ki bi vas opozorili na ugodnosti. Vam bodo z veseljem kaj dražje ponudili.

Cena za vikend je v Thermani 18 enako kot v Dobrni, razen seveda če objavljene cene na spletu ne veljajo.
[/quote]

EJ, to si že 100x ponovila pa te sploh ni noben po tem spraševal, niti nikogar ne zanima, niti ni tema o tem.
Ti pa to v nedogled lapaš.

[/quote]

Ja pa v BadRadkesburgu je pa cena 27€ pa kaj?

Laško seveda ni 11 Eur
[/quote]

Ravno danes sem bila v Laškem, cena je bila reci in piši: 5,5€, ja dnevna, s tistim Tuševim kuponom. Tako, da res ni bilo 11€.

Res je v ceniku 14€.
Ampak mama je povprašala, če imajo še kako akcijo ali kaj podobnega za 3, 4 ure. In ji je izrecno zatrdil, da za 3 ure se ji ne splača, ker je ceneje, če kupi celodnevno. Povprašala je tudi, če imajo kak popust za upokojence in invalide.
Torej namerno je zamolčal, da imajo akcijo 3ure + kosilo za 9,90€.

Verjamem, da eni ste vedno popolni in da preverite vse cene prej na netu. Moraš pa razumeti, da smo na svetu tudi nepopolni ljudje.

Zadevo sem opisala in poslala tudi njim v Terme Dobrna, že pred časom. Samo odgovora niso dali. Tako, da jim verjetno ne bo škodilo malce reklame še tule gor.
[/quote]
Ni stvar v popolnosti. Ampak če nekam grem, želim vedet, kaj me tam čaka oziroma po kakšnih cenah. Tako se človek ogne neljubim presenečenjem in ni treba pol jamrat po forumih – zaradi česa že?

[/quote]

Jao, babe. V Zdravilišče Laško nihče ne hodi – to je zdraviliški turizem. V Laško greš v THERMANO. Tam so bazeni in turistični del. In višje cene.

Jao, babe. V Zdravilišče Laško nihče ne hodi – to je zdraviliški turizem. V Laško greš v THERMANO. Tam so bazeni in turistični del. In višje cene.
[/quote]

Kot sem napisala, med tednom je v Thermani 13€, v Zdravilišču Laško pa 11€. In ja eni hodijo ravno v Zdravilišče Laško. Poglej na netu, če ne verjameš.

Zraven recepcije je stojalo, kjer oglašujejo 3 urni obisk in obrok :)))

Ja res je tak. Zdaj imajo tudi za Laško, za Zdravilišče in Thermano popust 50%. Pol cenej kot v Dobrni.
Popust velja za Dobrno, Laško, Snovik, Topolšico, Bohinj… tako, da kdo bi silil v Dobrno?
Pa tisto je bil fajn tam v 60ih,70ih, od takrat naprej nobenega napredka. Samo en namakalni bazen pa nekaj malega masažnih , ki večinoma ne delajo.

Zraven recepcije je stojalo, kjer oglašujejo 3 urni obisk in obrok :)))
[/quote]

Lepo, da so ga postavili tja. Mogoče so jim pa moja opozorila prišla do živega.

Jaz sem bila enkrat tam v Termah Dobrna, obup. Ne grem več. En mini bazenček.

EJ, to si že 100x ponovila pa te sploh ni noben po tem spraševal, niti nikogar ne zanima, niti ni tema o tem.
Ti pa to v nedogled lapaš.
[/quote]

Me veseli, da končno priznaš, da imam prav.

Kot sem napisala, med tednom je v Thermani 13€, v Zdravilišču Laško pa 11€. In ja eni hodijo ravno v Zdravilišče Laško. Poglej na netu, če ne verjameš.
[/quote]

Domačinom ni treba gledati na net. Kdo pri zdravi pameti bi šel tja, kamor pošilja zavarovalnica ljudi okrevat?

Lepo, da so ga postavili tja. Mogoče so jim pa moja opozorila prišla do živega.
[/quote]

Tam stoji od začetka akcije.

[/quote]

Zoprna postajaš s tem svojim jokanjem in tarnanjem za teh par evrov…
Vzemi se v roke, napiši svoj bančni račun in verjamem, da ti bo vsak tu nakazal evro ali dva, samo da bomo imeli mir pred tabo!!!

Domačinom ni treba gledati na net. Kdo pri zdravi pameti bi šel tja, kamor pošilja zavarovalnica ljudi okrevat?
[/quote]

Tale o zdravi pameti leti na avtorico….he he he.

Tam stoji od začetka akcije.
[/quote]

Tega ti ne verjamem. AMpak, če res stoji tam od začetka akcije, zakaj receptor ni bil toliko pošten, da bi opozoril na tisto akcijo? Če nekdo povpraša, če imajo kako akcijo , če imajo kaj popusta za invalide, upokojence… a ne bi korektni receptor opozoril? Če je bil tisti plakat res tam in ga dotična oseba ni videla, a ne bi bilo pošteno od receptorja, da na to opozori?
In kako, da tega, da je plakat tam, ne vedo niti v vodstvu?

Me veseli, da končno priznaš, da imam prav.
[/quote]

A to, da si nepismena, to ti že od začetka dajem prav.

Zoprna postajaš s tem svojim jokanjem in tarnanjem za teh par evrov…
Vzemi se v roke, napiši svoj bančni račun in verjamem, da ti bo vsak tu nakazal evro ali dva, samo da bomo imeli mir pred tabo!!!
[/quote]

Si predstavljaš kako mora biti šele njenemu možu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close