Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dobrna ali Topolšica ?

Dobrna ali Topolšica ?

zanimajo me vaše izkušnje, predvsem kakšni so notranji bazeni, pa sobe, okolica, odnos do gostov, splošno vzdušje… kaj se da početi, če je slabo vreme ? odpravljam se za nekaj dni na oddih z otrokom, pa se ne morem določit med tema dvema krajema…

Zdravo!
Dobrna je res super- ze zaradi same okolice in prijetnih jesenskih sprehodov. Fino se je ogreti v smrecni kopeli v starem zdraviliscu ali pa v novih savnah, kar je zdaj prav dobrodoslo. Bazene so nedavno prenovili in so vredu, niti ni prevec gneca, osebje pa je prijazno.
Dobrna je prijetna vas, lepo urejena s starim parkom in sprehodi po naravi – Hudicev graben in gozdovi po bregovih. Mislim, da je vredno preziveti nekaj sproscenih dni…

kot sem napisal v svoji 1 reportaži topolšice , se tam pitje mineralne vode v sobi z kakšno deklico utegne obrestovati. obrestuje se za enkrat moja služba in objave aforizmov v prebliskih , še bolj pa to da se mi je urednik ponovno oglasil

4 sem bil v topolšici, vedno v hotelu / tam je samo en privatnik pa še ta je 3 km proč /
Topolšica je odločilno vplivala na mojo pisateljsko kariero , zdaj je moja prva zbirka aforizmov
zlati rudnik v lektoraži !

problem topolšice je samo eden cena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zato sem se za dopust odločil raje tam kjer imamo družinsko stanovanje.
to da mom tam sam me niti ne moti !

po novem letu ko nekaj prišparam pa v
topolšico

lepo se je vračat k prijateljem

reportaza topolšice !

http://users.volja.net/magicni

Zadnja sprememba (20-10-05 21:29)

problem topolšice je samo eden cena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

enoposteljsna soba je 13 in več jurjev na dan

Dobrna luškan kraj, urejene sobe, hrana se mi je zdela bolj brez okusa kot ne. Bazen je notri eden, en zunaj. Hotel sam je lep, fino je tudi to, da greš lahko v bazen iz prvega nadstropja kar v halji.

Topolšica kraja skorajda ni. Ena trgovina, lokal samo v hotelu. V prenovljenem delu so lepe sobe. Hrana je zelo dobra, osebje prijazno. Motilo me je, da je potrebno iti v bazen čez pritličje v kopalnem plašču, kjer je še veliko drugih ljudi, ki kaj čakajo ipd. Bazenov je več kot v Dobrni in boljši so. Turška savna tukaj je zelo boga, se kar lušči. Sam hotel oz. stopnišče tudi kliče po prenovi.

Tako da….nekje je eno boljše, nekje drugo. Nebi se mogla odločiti kaj je boljše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close