Najdi forum

Dobri sirupi

Kateri sirupi za mešanje z vodo so dobri? Včasih naredim tudi kakšnega doma, ampak tisti zmanjkajo 1-2-3.

Mi ves čas kupujemo Fructalove. Dobri so, vendar bi malo menjali.

VEM, da so polni sladkorja etc., prosim le za predloge dobrih sirupov. 🙂

*************************************************** Imagine all the people living life in peace ...

Ne vem, mi smo poleg Frutalovih kupovali tudi multivitamin od Presada, sedaj je pa firma propadla, izgleda, da smo premalo pili njihove sokove.

men so dobri od frupija brusnica, jabolko, malina – ribez, od nektarja skor vsi, donna, karakal, pika…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Sicer delam napitke iz Ringlo-ja, ki ga imam res veliko (sadežev), ko pa zmanjka in sem v sladkorni stiski kupim Naš čaj – izdelek družine Marinko, ki so v stiski prodali licenco eni polnilnici. Je dober hladen in vroč in vsebuje posebna zelišča, ki jih tukaj ni moč dobiti.

Ne vem kako, da mi letos Kamilice niso ratale, zato pa imam ogromno melise in mete, da o lipovem cvetju, preslicah in koprivah niti ne govorim…

Eno sobo imam kar za sušilnico zdravilnih rož – ko stopim notri, je tak von kot v kakšni čajnici v Olimljem ali v Stični.

Sunquick

Sunquick je zakon, potem pa Fructal.

Sunquick je zakon, potem pa Fructal.[/quote]

Podpišem!

Yo – češnja, bezeg, hruška…..Pa še v akciji je ta teden v Milerju. 😉

Jaz pa naredim sirupe iz različnih sadežev kar sama, so nesramno dobri povrhu pa najbolj zdravi, saj vsebujejo le naravni sadež in sladkor brez E-jev. Drugače pa pijemo različne čajne mešanice iz zdravilnih rastlin, ki jih sama naberem nad 1300 m nadmorske višine naprej, v naših prelepih planinah skozi vse leto. Če te zanima kaj od tega, moj kontakt 040 -843-750.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close