dobre restavracije na Pagu?
Tam je Natale, sicer pa kje točno bi bile Vodice na Pagu, mi ni čisto jasno. Predvidevam, da ste v mestu Pag. Potem imaš pa v Novalji Starac i more (visoke cene, kvaliteta kar, čeprav glede cene-kvalitete je predrago), ter v marini Šimuni restavracijo (zmerne cene, pa kar dobro) in v Šimunih Vilo Olea (bolj pice in testenine, vendar je dobro)
toliko za enkrat, na hitro
Predvidevam, da je ta vaš hotel v mestu Pag na otoku Pag. No, mi hodimo na dopust sicer v Povljano, ki je 13 km iz mesta Pag, a gremo vsako leto vsaj enkrat v restavracijo Na tale v mestu Pag. Zelo smo zadovoljni – prijazni so, dobra hrana. Mislim, da je ne bo problem najti, je v starem delu mesta, takoj na začetku.
oj,hvala.Če sem poštena tud jaz prav ne kapiram ,kje je ta hotel.Sin mi je zrihtal en program earth ,kjer se da točno pogledat kje si,kot neka slika iz zraka,ma ko sem pol gledala,nisem prav skapirala kje je to.
Ja,večerjo mamo v hotelu,pol bi v bistvu rabili eno tako oštarijo ali še raje špageterijo ,pizzerijo ,da je blizu za kosilo.Ne da se nam v avto lazit,pač pa ,da grede s plaže pojemo.V bistvu je restavracija na sami plaži,sam nevem kako je.Ni važno,da je fancy restavracija,pač pa dobra hrana,še taboljše so stare oštarije z domačo hrano.
Še nekaj me zanima,a znajo biti kakšni problemi z vodo na Pagu?mogoče kaj veste?
Kaj pa ambulante so?Sem tako na hitro včeraj rezervirala,da nisem niti vprašala najpomebnejših stvari.
Kaj pa trajekt,a se v tem času-konc julija dolgo čaka?
kakšne pa so ceste po Pagu?mi imamo 30km do hotela?!
hvala vam
Če greste v mesto Pag se vam bolj splača iti na most. Mi hodimo v Šimune, ki so še kar nekaj km naprej od Paga pa smo ugotovili, da se časovno bolj splača, finančno pa je tukaj nekje. Tam ponavadi čakaš minimalno 1 trajekt, ampak to je zelo super varianta, če je samo eden.
Za trajekt daš cca.107 kun če sta dva, za cestnino od Bosiljevega pa do odcepa za Pag, 76 kun.
Ceste po Pagu so super, skoz prenavljajo. Mi z vodo še nismo imeli problema. Na trajekt pa tudi ne čakaš, samo pametno je it ponoči od doma, da si zjutraj čimprej na trajektu, pa da, če že čakaš, ne čakaš v vročini. Drugače pa v sezoni vozijo non stop. Varianta je pa seveda tudi po avtocesti do Zadra (no, nekaj prej greš dol za Pag) in potem čez most na Pag in proti mestu Pag.
Od plaže do hotela Plaže kaj dosti restavracij ravno ni – so vse na drugi strani, v samem centru oz. v starem delu….Ta hotel je namreč na drugi strani zaliva, kot je center mesta PAG. Je pa samih restavracij kar nekaj, ne bo problem kaj najti…..Če se boste hoteli kopati pri hotelu, bo pa vseeno treba na kak sprehod, da pridete do restavracije….
Mi hodimo v Novaljo in zadnja leta ni dren za trajekt, je pa res, da ponavadi pridemo v Prizno ob 4, 5-ih popoldne. Ponoči se nikoli ne vozimo, samo prvič smo se, ko nas je nekdo našajbal. Potem smo prišli ob štirih zjutraj do trajekta, otroci so bili še majhni. Potem pa lulat, kakat, žejna, lačna. Hvala lepa! Na Pag smo prišli ob osmih zjutraj, izmena je bila ob dvanajstih, pa smo šli kar na plažo. No, tega nismo nikoli več ponovili.
Včasih, ko je bil precej dren za trajekt in kilometrske kolone, smo šli naokrog,čez most, kot je napisala ribica. Smo se raje do Novalje vozili dve uri naokrog, kot čakali. Pa še caa 100 kun za trajekt prišparaš.
Ja, takih je pa več. meni osebno ni to čisto razumljivo, tale vožnja ponoči, ker takrat gre večina. Mi krenemo iz dolenjske ob 12 uri ali pa ob 18 uri in ni nobene gužve. Res pa gremo okoli, kot rečeno.
Smo šli pa za prvega maja na trajekt in smo pa šele na 3-jega. Šli smo pa zjutraj ob 9 uri. Torej smo bili na trajektu okoli 12 ure.
oj,punce hvala.mah sem mal sitna,zdaj mi je ena na starševskem napisala,da so plaže pri teh hotelih katastrofalne.Grozna gužva,eden čez druzga da leži in podobno.me je kar zvilo,če se vam da poglejte pod post htel plaža ,na pagu.ma,kaj je pri teh hotelih res taka grozna gužva?naj bi bila plaža hotelska,ne pa mestna?mi zna katera pomagat,ker bom drgač kar stornirala počitnice in gremo v čatež.joj hvala vam,ma sem prav sitna.
Forum je zaprt za komentiranje.