Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija dobre nadaljevanke

dobre nadaljevanke

Ker ne spremljam tv programa, žal nimam pojma, katere bi bile dobre nadaljevanke za pogledat.
Prosim, predlagajte mi kaj.
Lahko so angleške, francoske, španske.
Všeč mi je pa House (ampak večinoma samo zaradi igralca:), pa La Femme Nikita (no, še kar), bolj akcijski ali detektivski in pa romantični žanri. Ne maram pa tistih za smejat, ko je zraven še smeh posnet (npr Prijatelji).
Napišite vam najboljše, zraven žanr, da malo pobrskam. Hvala.

p.s. Napisala sem tudi španske. Vendar pa ne maram teh mehiških in ostalih južnoameriških limonad. Pa tudi romantočnih v smislu Santa Barbara, Bold&Beautiful ne maram. Mi je bila pa še kar všeč Ally McBeal.
Upam, da nisem preveč zahtevna.

Seks v mestu, Razočaranje gospodinje, Skrivnostni otok, Beg iz zapora

House je dober (sama sem gledala že vse posnete dele)
CSI-Las Vegas (vseh 8 sezon)
NCIS
ostele CSI – Miami, New York

Poleg Prison breaka sem gledala še mal fantastike

The 4400
Heroes

Te Gospodinje mi ne nekak ne sedejo

Da ne pozabim Jacka Bauerja in njegovih 24 (tudi vse sezone)
Pol nekaj kolegic gleda Grey’s anatomy

Bones so tudi dobri, nisem gledala če se dobi

Ma upam, da v mojem izboru najdeš kaj zase 🙂

Lp, Špela ************* <http://spela1.moj-album.com> <http://servetke.moj-album.com/album/874923/>

Zdaj spet vrtijo The Closer (mislim, da je po slovensko Policistka na vrhu); to sem kar rada pogledala.

Meni so dobre:
House
Grey’s anatomy
Boston legal
Californicaton (taka malo bolj odšpičena)

Na mojem seznamu jih je kar preveč:(si pa vse dol vlečem, na TV-ju pogledam občasno le CSI)
Lost, Prison Break, House, Bones (zelo mi je všeč drugačnost in posebnost glavnih likov), Grey’s Anatomy, One Tree Hill, gospodinje;

Sedaj ko sem imela malo več časa sem si pogledala še Lipstick jungle in Cashmere Mafia. Podobno kot Sex and the city, samo da sta novejši. Zelo uspešne ženske, ki so hkrati dobre prijateljice in njihova razmerja oziroma družine. Meni sta obe nadaljevanki všeč, ker prikazuje moč žensk, ki so lahko pravtako uspešne kot moški za razliko od razočaranih gospodinj. Priporočam.

super drame:

– Dexter (o malo posebnem forenziku)
– Jericho (kako se malo ameriško mestece znajde po nuklearnem napadu)
– Breaking Bad (glavni lik izve, da je neozdravljivo bolan in ker rabi denar, začne delat drogo)
– Grey’s Anatomy (pripetljaji (večinoma ljubezenski) zdravnikov v seattelski bolnišnici)
– Swingtown (življenje v sedemdesetih, seksualna revolucija)
– Weeds (to je že skoraj komedija, mama samohranilka, ki preprodaja travo)
– Robin Hood (tale je pa angleška, za vse tiste, ki vam je legenda o robinu hoodu ljuba, super nadaljevanka!)

meni so všeč tudi take z elementi znanstvene-fantastike:

– Firefly
– Battlestar Galactica
– Primeval
– Supernatural
– Heroes
– Day Break
– The Dead Zone
– Medium

za nasmejat sta pa daleč najboljši ti dve:

– How I Met Your Mother
– My Name Is Earl

Meni je trenutno najboljša angleška nanizanka Silent Witness – Nema priča. Vrtijo jo na Hallmarku vsak večer. Tudi kritike so zelo pozitivne.

Severna obzorja so bla tud fajn.
Od smešnh pa Parčkanje. Za umret smešno.

Jaz sem pa za
-Gilmore Girls (najljubša, pogledala čisto vse dele)
-Everwood (tudi super)
-Monk (detektiv z obsesivno-kompulzivno motnjo, jaz sem se ful nasmejala)
-Brothers&Sisters (še snemajo)
-Felicity

Samo je hudič s temi nadaljevankami, jaz jih vlečem z neta, pa se bojim, da sem postala že odvisna…

Dexter je Zakon 😀

NAJBOLJŠA NADALJEVANKE SO: RAZOČARANE GOSPODINJE IN LARINA IZBIRA TER EVA LUNA IN ZMAGOSLAVJE LJUBEZNI.

LARINA IZBIRA,TER EVA LUNA IN VRTIČKARJI.TO SO MOJE NAJBOLJŠE NADALJEVANKE.A MOJA NAJBOLJŠA NADALJEVANKA JE MOJI TVOJI NAJNI.

New Report

Close