Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija dobre komedije

dobre komedije

Živjo!

Čeprav nisem ljubiteljica komedij, so mi te zadnje čase kar potegnile … in ker bi jih rada videla še več, prosim vas za nasvet.
Gledala sem že naslednje in te so mi bile všeč: Njeni tastari, Mambo italiano, East is East … rada imam take bolj inteligentne komedije, po možnosti, da prikazujejo kakšne navade tujih nacij. Od slovenskih mi je najbolj zakon Zadnja večerja.
Nikakor pa ne morem prebaviti komedij v stilu Scary movie, Hot shots in podobne.

Mi lahko kdo svetuje kakšen naslov?

Hvala!

Srbski film res dobr Črna mačka beli mačkon . Smeha polna kapa. Sicer ne gledam Srbskih ampak ta je pa res dobr. Harold in Kumar ta je tudi dober , Ameriška pita ( tudi 4.del bad camp), 40-letni devičnik- 40 year virgen , evropski žigolo- Deuce bigalow, ugani kdo pride na večerjo-Guess who, Hitch-zdravilo za sodobnega moškega…………. Sicer pa je stvar okusa.

Filmarka, hvala za tele filme … dva sta že pristala na mojem spisku … naj povem, da Deuce Bigalow nikakor ni šel skozi …10 minut in odklop hehehe!

Sem se pa spomnila, kateri mi je bil še ful fajn: Divja dirka … res smešna komedija!

Meni je bil Govori z njo fajn filmček….

Lock, stock and 2 loaded guns od Guya ritchieja. Pa še en je njegov dober, sam se ne morem spomnit….mislim, da je slovenski naslov Pljuni in jo stisni. Za počit. Pa plitvi grob (Shallow grave) je tud ful dober.

No, če so ti bili všeč “Njeni tastari”, poglej si še “Njegovi tastari”. Ful je smešna 🙂
Pa še “Stara, spelji se”, “Bes pod kontrolo”..

love actually ..nism glih človek stroke ampak lahko ti povem, da je to fantastičn film – komedija.

To pa zato, ker ko je smešno je res smešno, ko je romantično je res romantično itd.. tudi mal grdo in realno je not..

Pa zasedba je 1A

New Report

Close