Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobra vedeževalka prek telefona

dobra vedeževalka prek telefona

Odgovor na objavo uporabnika
Mellissa, 23.05.2019 ob 09:17

Je stara tema ampak naj povem jaz zgodbo glede teh vedezevalk.
Imam prijateljico, ki je par let nazaj padla v hudo obdobje. Takrat je ona tudi prvic stopila v stik z raznimi vedezevalkami, astrologinje…z vsemi temi, ki se ubadajo s pogledom v prihodnost.
Ta prijateljica je tudi klicala nesteto stevilk 090, sms vedezevanje, celo bila osebno pri vedezevalki. To je trajalo nekaj casa.
Racun za telefon mesece in mesece ogromen, prihranki so njeni so sli. Cca 3000€. Njena beda, zivljenje, zaradi teh jasnovidk, vedezevalk se je samo podaljsevala. Ker so ji govorile, kako se bo njen bivsi vrnili pa bla bla bla. Ona namesto, da bi zakljucila z njim in sla z zivljenjem naprej je obstala na tocki in cakala na njegovo vrnitev.
Prisla je do taksne situacije, da ni imela denarja za hrano in potozila.
Takrat sem ji jaz placala telefon samo, ce zakljuci s temi vedezevalkami. Pogoj je bil blokiranje klice na 090 in na tiste sms in naj pusti preteklost za seboj.
Kar so ji vedezevalke govorile se ena stvar ni uresnicila. Niti za ljubezen, ne za denar, ne za zdravje. NIC.
Ne klicite jih. Saj ne recem, da kaksna ni dobra v tem. Ampak vecinoma je nateg.

Žal Se tako strinjam. Jaz sem se nategnila fino. Pa razen visokega računa, ni nič od ostalega!!

Dobesedno obstaneš na neki točki. In to je vse.V upanju, pričakovanju…skratka nečemu, česar ni in ne bo.

Odsvetujem….sploh pa takšnim ki se niste sposobni sami zablokirat teh linij.

Dajte času čas, vse se bo rešilo. Ta denar pa si raje privarčujete magari za potovanje ali dopust. Kar hitro ga toliko izgubiš.

Meni sta pa dobri Mariša, 090 44 00 in Miša – ta iz Litije, se ne spomnim točne st. 090 44 42 mogoče?

No to z računi je res žalostno, kako nekateri izkoriscajo ljudi. Jaz se največ kličem Marišo, ker porabim vedno 2 ali največ 3 minute, pa zelo mi je pomagala.

Je pa moje mnenje, da je težko najti takšno, ki hitro odgovori in ne zavlačuje, večini se gre samo za denar, žal. Kakor vsem na tem svetu.

Jaz mislim, da je vedeževanje treba jemati bolj za zabavo kot zares.

Drugače pa, zame dobri sta Tiana, 090 44 08 in Mariša, 090 44 00. Pred leti sem vedno klicala eno Lejo, ki pa je žal ni več med nami.

Se je pa treba znat omejit s tem. Jaz na teh linijah nikoli ne govorim več kot 10 minut.

A se da dobiti številko od tega Vladimirja Pavlovića?

Gledam zadnjič tega Blaža,  kličem ne, mi je pa zanimivo poslušat s kakšnimi situacijami se ljudje soočajo – ne v smislu zanimivo, da bi jim privoščila, ampak včasih ti da misliti kakšna izkušnja, ki jo povedo in si sam bolj pazljiv, in predvsem zanimivo mi pa je gledat tega tipa in njegove reakcije

zadnjič je klicala ena in je rekla, da je klicala izven oddaje na njegovo cifro in da ji je nekaj časa nekaj govoril, potem pa bil kar tiho in da je dobila račun za 200 e za telefon -ljudjeee… in kaj je on našel za izgovor za takšno ravnanje, da je čistil magijo al nekaj al prostore saj ne vem kaj… zaboooga…

ne razumem pa ženske , če je videla,da jo nateguje, da ni prekinila…

pa prosim nisem proti vedeževanju oz. jasnovidnosti  – ker verjamem, da so med nami  nekateri posamezniki, ki imajo takšne darove – samo jih ni toliko kot se je to razpaslo in predvsem ne delajo tega na takšen način, da ropajo ljudi v stiski pri belem dnevu…

mogoce kdo ve katera gospa dela na st 090 41 18?

Hvala

Kontakt?

polonca v., 06.06.2012 ob 13:36

Pozna kdo kakšno dobro vedeževalko, ki jo lahko pokličem prek telefona in se tako zmeniva, namreč nimam ekstra časa hoditi okrog in iskati, bi raje prek telefona!
Prosim za tel. lahko je tudi 090!!
Hvala lepa!

Poznam samo ni na 090 ampak na 071-151-179 Kaja, zelo dobra, poceni in hitra…

anonimno572, 08.12.2023 ob 11:25

Gledam zadnjič tega Blaža,  kličem ne, mi je pa zanimivo poslušat s kakšnimi situacijami se ljudje soočajo – ne v smislu zanimivo, da bi jim privoščila, ampak včasih ti da misliti kakšna izkušnja, ki jo povedo in si sam bolj pazljiv, in predvsem zanimivo mi pa je gledat tega tipa in njegove reakcije

zadnjič je klicala ena in je rekla, da je klicala izven oddaje na njegovo cifro in da ji je nekaj časa nekaj govoril, potem pa bil kar tiho in da je dobila račun za 200 e za telefon -ljudjeee… in kaj je on našel za izgovor za takšno ravnanje, da je čistil magijo al nekaj al prostore saj ne vem kaj… zaboooga…

ne razumem pa ženske , če je videla,da jo nateguje, da ni prekinila…

pa prosim nisem proti vedeževanju oz. jasnovidnosti  – ker verjamem, da so med nami  nekateri posamezniki, ki imajo takšne darove – samo jih ni toliko kot se je to razpaslo in predvsem ne delajo tega na takšen način, da ropajo ljudi v stiski pri belem dnevu…

Vse niso nateg.

Moj primer, prvič sem klicala gospo, spraševala o ljubezni in me ona vmes ustav in vpraša; zakaj pa vlečete eno nogo? tko, da vse niso nateg.

Tega ni mogla videt nikjer razen če bi poznala mojo zdr. kartoteko!

Enostavno, 15.01.2024 ob 14:12

Poznam samo ni na 090 ampak na 071-151-179 Kaja, zelo dobra, poceni in hitra…

Tebi pa posel nikakor ne zalaufa, a ne? Tole tvoje vsiljivo oglaševanje je le potrditev, da se te ne splača klicati.

Se bo treba oprijeti kakšnega drugega posla. Tole očitno res ni zate.

maruša zelo dobra res 0904400

Zelo dobra Maruša na 090 44 00

Super Maruša 090 44 00

A je res? Kolk stane 1 minuta pogovora? A se ona oglasi?

ja dober je Uroš jasnovidec, pa Kaja na 071-151-179

Jaz vedno poklicem vedezevalko Suzi iz Mb. Res prijetna, vse mi prou zadane in svetuje… probajte jo poklicat na 070460503.

Miša mi ni prav nič  zadela,čist  mimo je ta ženska.

Najboljša je gospa Cvetka, hitra in konkretna

No saj, sicer 12 let nazaj. Ne rešujete zaradi kvazi časa težav, ki postanejo problem. Nimate zsput časa resiti težave in jo bo lovorika na forumu? Tolažbo loh najdeš tud kle. Recimo. S tem, da pol ne moreš njih al pa te kvaziance krivit,da so ti zajebali lajf, ker si jih poslušal, pa še plačal. Ne želite si vedeti kaj vas čaka. ?☺️☺️☺️

Gospa Diana

nobena!

imam, 12.04.2013 ob 18:36

Uporabljam jasnovidca v tujini, pogovarjava se preko skypa. Je cenejši in boljši kot ta naš 090 šoder.

Vedeževanje prihodnosti je pa vedno zelo relativno, ker se okoliščine hitro lahko spremenijo, tudi sami, ko zveste prihodnost, se začnete drugače vesti in že se zgodijo spremembe.

Jasnovidce je najbolje uporabljati za razjasnitev trenutnega in preteklega stanja, za napovedovanje dogodkov v prihodnosti pa je zelo nezanesljivo.

Prihodnost je že v naprej, karmično določena. Kot v naprej posnet film. Zato se prihodnost da določiti. Preko ciganskih kart se meddrugim da pogledati v prihodnost za vsakogar.

Kakšne so možnosti za Slovence v Sloveniji?

0904118

Včasih je bila ena gospa Elfrida, odlična, menda je šla v penzion, pa bi jo rada dobila, če bi mi še kaj pošlogala. Sedaj je ena druga, v redu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close