Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika DOBRA OREHOVA POTICA

DOBRA OREHOVA POTICA

Pozdrav vsem!

Letos sem se odločila, da bom za praznike prvič sama spekla potico. Vendar me je malo strah, da mi ne bo uspela. Lepo vas prosim, če mi lahko priporočate kakšen recept, ki ni preveč zahteven. Hvala.

Sara

Zal ti sama ne morem pomagat, sem pa se tudi sama letos prvic odlocila za potico, in sicer se nameravam lotiti potratne potice (baje v povprecju bolje uspe (kljub trikrat vec dela) kot orehova. Za potratno potico sem nasla en super recept na kulinariki.

LP

Probaj tale recep za potico (glej spodaj). Zelo enostaven, hiter in zelo dober. Od kar sem probala to potico, druge več ne spečem. To pravi tudi moja mama.

Ni šans, da ti ne uspe.

OREHOVA POTICA DANICE MLAKAR:
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?kategorija=sladice&ID=
1176

Lep pozdrav!

Jaz zmeraj pečem klasično potico, pa me zanima Mam , ali pustiš to potico čez noč počivat, kar na sobni temparaturi, ali je ta varianta takšna, da jo daš v hladilnik ? Hvala in LP.

Kar na sobni temperaturi, saj je boljše, če ja na malo toplejšem.

Lep pozdrav!

Staša,
upam, da vas je veliko, ki jo boste jedli. Moja tašča mi je “vrinila” samo tretjino v hladilnik že pred enim tednom, pa se še zdaj borim z njo. Težko pokurit vse tiste “potratne” kalorije:))))
Je pa blazno dobra, njam:))
Ko sem jaz prvič pekla potico, sem s prstom na pomaščen in pomokan pekač narisala srčke, preden sem gor dala testo. Vsi so se mi smejali, potica je pa ful uspela in jim je šla lepo v slast!
LP Barb

Ja, saj se še odločam… 🙂 Baje je že sestra poskrbela za zalogo in bo mogoče res preveč 🙂 Sicer pa jo lahko ob kakšni drugi priliki probam narediti, glede na to, da velike noči pravzaprav ne praznujemo 😉

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close