Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dobra maskara?

dobra maskara?

ima kdo kakšen nasvet glede maskare, katera je res dobra?
uporabljam črno maskaro in hočem da je zares črna tudi ko jo nanesem na trepalnice, vendar že zelo dolgo časa ne najdem več prave. katero znamko naj kupim, da mi bo podaljšala trepalnice, da bo ful črna in da bo se bo oprijela trepalnic in da jih ne bo zlepila?
ne vem mogoče je kaj narobe z mojimi trepalnicami, vendar kakšna maskara sploh noče obstati na mojih trepalnicah! kaj je to?
najboljša maskara mi je bila od rimmela, še bi jo uporabljala vendar te znamke nikjer več ni.
predvsem rada bi maskaro, ki obstane na mojih trepalnicah.
prosim lepo za nasvet!

zivjo, jaz uporabljam shiseido – advanced volume mascara in moram rect, da je do sedaj najboljsa od vsega kar sem sprobala. oci ne pecejo po vec urah, o grudicah ni ne sluha ne duha, ne izsusi se v embalazi, pa se trepalnice poudari fuul:)

to je moj predlog. je malce drazja, okol 5000 sit, ampak je dobra nalozba

kje se jo pa da kupit? ampak je res dobra?

jaz jo kupim v drogeriji ki osrecuje ( M), mislim, da jo imajo tud v douglasu ali pa limoniju. v m… stane okol 5000 al pa kaksen tolar cez.
res je vredna svojga dnarja:) sej imajo testerje pa probaj.
lp

Kje pa je ta drogerija,ki osrecuje (M) ali pa Douglas? Limoni je pa tudi v Kranju, a ne?

Hvala

Jaz kupujem v Mullerju- sem hotla prvo cenzurirat, da ne bi blo reklama, pa sele zdej vidim da sem itak druga imena drogerij v celoti napisala. 🙂
v btc mullerju imajo kar zajetno izbiro, za drugje pa ne vem.

Kako pa zgleda tester od maskare?? A to mislis tisto, ko je tam nastavljeno pa se vsi mazejo in se ti lahko oci vnamejo?? Al dobis svoj testercek za domov?

na zalost majo sam tiste nastavljene. osebno jih ne sprobavam, zaradi razlogov kot si ga ze ti navedla:) jst mam sreco, da mi priporoci prijateljica, ki je fenica shiseido kozmetike nasploh, pa pri njej sprobam preden kupim.
zdej pa sibam na morje,
lepo se mejte

frikica

Pozdrav
Če resnično iščete dodro maskaro bi na vašem mestu poskusila Artistri.
Maskara je resnično fenomenalna v vseh pogledih.
Priporočam, da jo poskusite. Razlika se pokaže takoj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close