dobra krema 40+
Jaz imam zelo rada kreme od Oriflema. Zdijo se mi lahke za mazat in tudi občutek na koži je super. Čeprav nimam toliko let kot ti, imam tudi suho kožo. V službi imamo zelo suh zrak in tudi prah se najde, zato je koža še toliko bolj žejna. Kadar čutim, da je še slabše, pa uporabim kremo z jojobo, ki se dobi v lekarni, izdeluje jo en privatnik, firma je Mioba.
Uporabljam tudi kreme z alojo (Aloedermal dnevno in za okoli oči), kupim jo v pritličju Maxija), občasno pa se namažem kar z mandljevim oljem. Pri suhi koži moraš tudi veliko piti.
Poleg dobre kreme boš potrebovala še kaj, kar bo kožo navlažilo. To je dobro tudi zaradi drugih celic v telesu, ki vodo, poleg lepotnega, potrebujejo tudi iz dzravstvenega vidika. Voda, voda, voda.
Glede nege bi ti svetovala, da si nabaviš vlažilni losijon, imajo ga vse boljše kozmetične hiše, tonik in posebno kremo za okoli oči.
Ko boš iskala, glej izdelke za zrelo kožo in ne imej zadržkov pred testiranjem.
Če ti denar ni ravno problem, se lhako ozreš tudi po višjem rangu krem, kjer testerji ne bi smeli biti problem, pa tudi verjetnost, da ti bo krema ustrezala je večja-če le nimaš zelo občutljivo kožo. Cena sicer vedno ne pomeni kakovosti, velikokrat pa.
Navlažena koža se bo že sama nekoliko napela. Dodatno jo lahko vlažiš tudi z masko. To pa imam eno dobro in če želiš, ti jo pošljem.
Jaz sem uporabljala kremo za okrog oči od Orifl.. in mi ni odgovarjala. Potem sem preizkusila po nasvetu na Planetu lepote kremo od Clinia..in mi tudi ni odgovarjala, ker mi kožo ni dovolj nahranila, ker imam suho. Nato sem si nabavila kremo od Vitaskina, ki ima tudi UV in mi je v redu. Kožo lepo nahrani in ostane cel dan vlažna. Malo težje se maže in koža se sveti (nekatere to moti). LP in srečno izbiro.
Jaz sem sicer malo mlajša, vendar do sedaj mi še nobena krema ni nič pomagala oz. mi odgovarjala, pa sem jih probavala in probavala in to celo one zelo, zelo drage, pa nič od tega. Imam namreč zelo suho kožo in pozimi je katastrofa, kar skupaj mi jo vleče, dobim lišaje, pa lušči se mi sem in tja…
Pred kratkim pa sem odkrila tole in je super: LA ROCHE POSAY (REDEMIC), dobi se v lekarnah, pa tudi LIPIKAR od istega proizvajalca je super, je za telo in obraz.
Pojdite v lekarno in prosite za vzorčke kremic LA ROCHE POSAY.
Jaz sem pa kar nekaj starejša, pa mi tudi najbolj odgovarja LA ROCHE POSAY (REDEMIC). Sem preizkusila vse živo, ker imam alergije in ta je res ena redkih, po kateri nimam izsušene kože in se mi je le-ta res zelo popravila. Uporabljam jo podnevi, ponoči, okoli oči, skratka za vse samo eno kremo.
Pa “gozdna meja” ima prav, še najbolj pomaga vsakodnevno gibanje na svežem zraku. Če se prediham, je moja koža čisto drugačna. Edino savna mi ne koristi.
Preizkusite Gamarde Pres-Age, bio in 100% naravnega izvora, na osnovi arganovega olja, termalne vode Eau de Gamarde les bains, ki zaradi visoke vsebnosti žvepla in mineralov kožo ščiti in pomirja ( menda je po termalnih učinkovinah je na 2. mestu v Franciji) in na osnovi zelenega barvila – klorofila, ki celice obogati s kisikom in pospešuje celični metabolizem).Več o tem si lahko preberete na njihovi spletni strani http://www.gamarde.si, tule pa so nomenklature, ki sem jih prepisala s kreme
Gamarde aqua (Gamarde water), Corylus avellana*(Hazel Seed Oil), Elaeis guineensis* (Palm Kernel Oil ), Cetearyl alcohol cetearyl glucoside, Argania spinosa*(Argan Kernel Oil) , Ricinus communis (Castor Seed Oil), Helianthus annus*(Sunflower Seed Oil), Aniba rosaeodora*(Rosewood Wood Oil), Pelargonium graveolens*(Rose Geranium Flower Oil), Lavandula hybrida*(Lavendin Oil), Cymbopogon martini*(Palmarosa Oil), Triticum vulgare (Wheat Germ Oil), Cupressus sempervirens*(Cypress Oil), Thymus vulgaris*(Thyme Oil), Inositol, Chlorophyllin-magnesium complex, Citrus amara*(Bitter Orange Leaf Oil), Citric acid et ingredients naturellement présents dans les huiles essentielles: benzyl benzoate, citral, citronellol, farnesol, geraniol, limonène, linalol
Pozdravljena 40 +
rabila bi več podatkov kakšen učinek bi radi pri svoji negi, pošljite sliko da vidim koliko je nepravilnosti na koži. Kakšen cenovni razred, koliko zahtevno nego, samo osnove ali še kakšne dodatne efekte.
Generalno nega po 40 iz mojega članka v Bella Donni:
Gube se poglabljajo,nastajajo pigmentna znamenja, elastičnost in čvrstost kože se zmanjšuje, zaradi usihanja hormonov, koža ne zmore več sama, potrebuje pomoč! Čistilna sredstva v obliki krem in kremnih pen, bogati toniki, ki že hranijo kožo.
Pravi čas za antiage izdelke. Koža je hvaležna , če ji privoščimo nego, ki pospešuje regeneracijo kože, aktivno ščiti celice in zvečer izdatno nahrani kožo.
Za nego okrog oči lahko uporabimo lifting izdelke, ki drenirajo zabuhlost in dvigujejo veke.
Pod nočno kremo nanesemo serume, ampule z regenerativnim učinkom, ki dajejo sijaj in zjutraj izgledamo, kot da smo sveže zaljubljene in cvetoče. Pazite pri pilingih ne prepogosto, še posebej če je koža zelo stanjšana.
Čas za dodatne tretmaje kot so biostimulacije, radiofrekvence, biokemični pilingi, posebni kozmetični tretmaji za učvrstitev kože.
Pozdravček
Simone Godina
Beauty Coach
AntiageDermoLab antiaging svetovalni centri
Ljubljana, Portorož
040 291 165
Facebook: Antiagedermolab
Forum je zaprt za komentiranje.