Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis DOBRA KNJIGA ZA SAMOZAVEST

DOBRA KNJIGA ZA SAMOZAVEST

Katero dobro knjigo, ki mi bo predvsem dvignila samozavest, razpoloženje … mi lahko priporočite?

Sicer je jaz nisem brala, ampak moji mami je bila zelo všeč Čar samozavesti. Avtorja se sicer ne spomnim…malo pobrskaj, mogoče ti bo pa všeč!

Knjige avtorice Louise L. Hay poišči, npr. Telo je tvoje,…..
Pa zelo priporočam knjigo Pridne punčke pridejo v nebesa, poredne pa povsod. Naslov ni točen, avtorja sem pozabila, ampak preberi jo!

zelo priporočam, jo ravnokar berem…..Ženske, ki tečejo z volkovi……..eni pravijo, da je težka………meni pa je knjiga za dušo…………ravno to kar praviš, da hočeš ………..za dvig samozavesti.
Tako sem srečna, ker sem ženska.

lp a.

Barbara De Angelis: SAMOZAVEST, kako si jo pridobiti in živeti z njo.

Prebudite velikana v sebi – Robbins

ina.

Kar nekaj je dobrih, npr. Hay: Življenje je tvoje, Gawain: Ustvarjalna vizualizacija, pa Jeffers: Čar samozavesti. Pa še nasvet: delaj tudi vaje, ki so v knjigah, ker drugače ni haska. Lep pozdrav.

Hvala, bom prebrala vse!

Knjig je veliko, vendar ne pozabi prenesti prebrano v prakso. Samozavest bos pridobila z vajo. Najprej se spomni tistih trenutkov v svojem zivljenju, ki bi jih najraje zbrisala, ki se jih sramujes ker si se odzivala tako kot nebi rada. Vendar si v svoji domisljiji dovoli veliko, zavrti film v svoji glavi nazaj in na novo ustvari scenarij, taksen kot si ga zelis. Veckrat ga prevrti, dopolni. Ko bos zadovoljna si dovoli zacutiti kako se ob tem pocutis, kako se drugi odzivajo nate. Tako bos svoji podzavesti dajala drugacno podobo sebe. Ko bos znova v podobni situaciji si bos pocasi zmogla vzeti vec prostora in se odzvati tako, kot bi rada in ne tako kot si navajena. Vendar ne pozabi, vaja dela mojstra.

New Report

Close