Najdi forum

dobra ideja?!

Pozdravljeni popotniki,

Če ima kdo dobro idejo za popotniško vikend varianto (podaljšan wknd konec oktobra), se prav toplo priporočam.

Lep pozdrav, Z.

Po Sloveniji imas pokrajine (Stajerska, Prekmurje, Triglavski narodni park – nama je vzelo 4 prelepe dni….) Ali pa po Hrvaski narodne parke (Plitvicka, Slapovi Krke…..) Variant je dovolj, samo povej, v katero smer bi sla 🙂

O, sla bi nekam, da si zbristim uma in duha. Na zrak. Najraje res v Slo. Ce se ti ljubi zapisi, kje sta prezivela teh 4 dneve, mogoce me pa prebudi.
Hvala in lp.

če te zanima Rogla, je ravno za počitek. sam sem bil pred nekaj dnevi tam za tri dni.malo plavanja, malo hoje, malo jahanja, tenis,…

lp

bv

idej zvezdana je ogromno, na milijone.jaz nimam nobenih težav kam iti, edina težava je čas.če delaš v turizmu je čas po sezoni.tudi med sezono.le manj.
predlagam da pričneš raziskovati potovanja po sloveniji in bljižnji okolici na http://www.lordwales.com ali na

http://users.volja.net/magicni

po domače topolšca
8900 sit penzion.lahko tudi polpenzion , kar je 8000 sit.če ostaneš več kot 5 dni / penzion je 8500 sit.celo leto ista cena.zelo verjetno v začetku novembra spet v topolšci.

kjer je nasmeh nepozabna melodija srca

e – mail: magicni@volja.net

predrago.za plitve žepe je v sloveniji samo topolšca ali pa hrvaška.
lp lord

Hehe Zvezdana, ni blema, lahko opisem pot, samo…a si pripravljena 3 noci prespati v avtu? 🙂 Je pa najcenejsa varianta…Tudi za pijaco ni treba skrbeti, sva imela plastenke s seboj in je bilo polno izvirckov, da sva tankala vodo, dejanska sva denar porabila samo za hrano in bencin 🙂

Če si tako brez idej, se odpelji na izlet v neznano. Kamor prideš, prideš. In tam se utaboriš, zjutraj pa spet naprej. Pa še očitno bo za vsakim ovinkom kaj novega zate, ker se boš sproti odločala, kam zaviti. Torej je res vseeno, kam greš.
Tako, kot ti svetuje Andrejka. Ne kompliciraj, samo odpravi se. Zraka za zbistritev je dovolj povsod, kjer boš stopila iz avta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close