Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika dobra gostilna v Mengšu

dobra gostilna v Mengšu

Mi zna kdo priporočit dobro gostilno v Mengšu ali res bližnji okolici? Gremo v kulturni dom gledat predstavo in bi pred tem šli še nekaj pojest. Ker nismo iz Lj in ne poznamo tega konca bi radi da je res nekje v bližini in da niso cene zasoljene……lahko je tudi kitajska ali kaka špageterija….

Pizzeria in špageterija Buon Piato.

Zelo dobra je Kamrca. je zelo blizu teatra.

Bon piato, picerija in špageterija.
V prvem križišču v M., kjer je tuš, nE zavijete k tušu ampak v ulico. Peljete do konca, ko zavijete desno bo pred vami omenjeni lokal.

Instant futr v Buon Piattu… Želodcu prijazno v Kamrci.

Ocka

Meni tud Bon piatto ne sede, če že picerija in špegetarija je boljše v Trzinu De Mattia.

KAMRCA je zakon!

sicer v kamrci še nisem bila ampak pravijo da se tam bolj zbira noblesa, da so temu tudi cene primerne in da je tudi odnos natakarjev do ne-noblese ne ravno prijazen.

meni v mengsu najbolj sede buon piato.

v bližini – jarše – imaš pa še paparottija. imajo tudi dobro za jest.

Ja, je res velika razlika med Kamr’co in ostalimi dosedaj naštetimi pizzerijami in špageterijami, ker so slednje tematsko bolj primerne za tipično družinsko “tahitro” kosilo, Kamrca pa ne slovi po tipičnih slovenskih “malicah”, ker jih tam ne strežejo, ampak malce drugačni prehrani za gurmane.

Kamr’ca je torej gostilna, ki je v bližini kulturnega doma v Mengšu, njen repertoar jedi pa nikakor ni primerljiv z jadmi bolj hitre prehrane kot so pizze in testenine. Zato so razne pripombe, kot so, da je “noblesa” in neprijazni natakarji, malo neprimerna. Jasno je, da kvalitetno toplotno obdelana in pripravljena hrana, servirana lepo na krožnik, po cenah ne more biti primerljiva pizzam in testeninam, ki so navsesplošno hitro pripravljena hrana…..

Jaz sem tam pred časom rezervirala službeno v Kamr’ci za pozno popoldansko poslovno kosilo in je bilo vse nad pričakovanji. In račun ni bil nič “astronomski”, v primerjavi z ostalimi gostilnami tega ranga, kjer ponavadi rezerviramo: ( npr. Krištof Predoslje, Skaručna, pa Čubr v Komendi, pa pri Danilu v Retečah, pa Gostilnica pri Markotu v Kranju, v Ljubljani As, Argentino, ipd)

Samo toliko v vednost

Ko boste v Trzinu zavili proti Mengšu je ob cesti na levi gostilna Narobe.Meni daleč najboljša od prej naštetih, priporočam tudi Paparotti, ki je pravtako ob cesti, če za Mengeš zavijete iz ceste v Domžalah pa naprej proti Kamniku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close