Dobra gostilna v Lj
Joj Špela…[/quote]
Še vedno ne vem kaj te moti pri Jurmanu. “Joj Špela”ni noben odgovor. Je pa res stvar okusa. Meni je všeč, tebi pa ni. Samo zanimalo me je, kaj ti ni všeč[/quote]
Saj imaš prav, nisem nič odgovorila. Jurman mi je menza za malice in kakšna kosila. Če je res nujno. Drugače mi je obupno. Okus, porcije (za človeka ubit), ambient…vse:( Vse polno otrok, ki dirkajo sem in tja, kot v vrtcu.
Če že grem na kakšno večerjo (pri malem otroku ne gre več tako kot včasih) mi je všeč “malo in dobro), intimen ambient in dober izbor vin. Recimo Cubo.
K Jurmanu tudi jaz ne grem nikoli več. Katastrofa od obnašanja osebja in to ne samo enkrat.
Zdaj pa k temi. Nič nisi napisala, kakšno hrano bi rada jedla. Tako da je kar malce težko napisati, kam pojdite. Meni osebno so všeč Piazza, Favola, Da Mattia v Trzinu, Kašča Mrlačnik v smeri proti Vrhniki, Allegria na Nazorjevi, te vse tudi imajo normalne cene. Ima pa Cubo resnično dobre sladice, za dol past.
Potem je tu pa še mehiška hrana, poleg italijanske čisto po mojem okusu. Teh je pa tudi kar nekaj, za moje pojme najboljša (v kapitali) Mexico 1867 v Šiški.
Cubo je res ena A, ampak malce dražji. Je pa res vse na nivoju.
Če želiš zares dobro gosilno v Lj., ti priporočam Mano v Trnovem, J&B na Miklošičevi. Sicer pa v Mengšu je bolj butična gostilnica Kamrca. Ta je pa sploh vrhunska.(so pa te gostilne bolj za posebne priložnosti-cena?)
Prav velike izbire v Lj. nimaš, blizu Lj. pa je tudi gostilna Mihovec. Izredno dobra hrana in zmerne cene. Tudi vinska ponudna več kot na nivoju.
Še vedno ne vem kaj te moti pri Jurmanu. “Joj Špela”ni noben odgovor. Je pa res stvar okusa. Meni je všeč, tebi pa ni. Samo zanimalo me je, kaj ti ni všeč[/quote]
ni spraševala le za dobro gostilno, ampak dobro, ki ni draga…
Saj imaš prav, nisem nič odgovorila. Jurman mi je menza za malice in kakšna kosila. Če je res nujno. Drugače mi je obupno. Okus, porcije (za človeka ubit), ambient…vse:( Vse polno otrok, ki dirkajo sem in tja, kot v vrtcu.
Če že grem na kakšno večerjo (pri malem otroku ne gre več tako kot včasih) mi je všeč “malo in dobro), intimen ambient in dober izbor vin. Recimo Cubo.[/quote]
Mi smo bili večkrat v Jurmanu – gostilna Jurman na Zaloški – sedaj pa ne gremo več!!!
Po aroganci natakarja in nato še šefa strežbe, sem se odločil da v to gostilno ne stopim več!
Na kratko, natakar se je zmotil, kljub svoji zmoti je z povišanim tonom odgovoril, da se z njim jaz tako ne bom pogovarjal. V nadaljevanju je napačno serviral pribor, solato,…
V glavnem GROZA, cel dan smo imeli pokvarjen zaradi enega “ušivega natakarja”
Forum je zaprt za komentiranje.