dobila vnukinjo
pustite imena ob strani, 02.01.2022 ob 10:31
veselite se raje novega otročička, mone!:)
Srečno mladi deklici in njeni družini!
Saj je sama objavila ime. Lahko ga ne bi. Torej lahko komentiramo tudi ime! Meni je lepo, nevsakdanje, ampak gre lepo v uho. Kot tista pevka Rihanna.
Čestitke!!
in zakaj, 02.01.2022 ob 10:36
Saj je sama objavila ime. Lahko ga ne bi. Torej lahko komentiramo tudi ime! Meni je lepo, nevsakdanje, ampak gre lepo v uho. Kot tista pevka Rihanna.
Čestitke!!
Meni pa ni všeč ime Riana. Pa tudi tista tričrkovna mi niso.
Je pa res, da babica pač tu nima besede. Imam odrasle otroke in kaj češ drugega kot sprejeti, kako otroka poimenujejo. Bogve kakšno ime bodo dali moji otroci svojim otrokom. Od prijateljice vnukinja je Lyah. Kaj češ, sprijazniš se, pa je.
Isabela591, 02.01.2022 ob 10:45
Mi pa še čakamo. Sta že v porodni sobi. Fantek bo. Tim.
Oja, tisto čakanje, ko ne veš, če bo vse v redu, je najhujše. Bila sem tako živčna, kot po moje niti na lastnih porodih nisem bila. Mož se mi je samo smejal. Itak da nisem šla spat, mož je sicer odsmrčal svojih nekaj ur, potem sem ga pa zbudila, ko mi je zet sporočil veselo novico, potem je klicala še hči, malo utrujena, ampak srečna. In seveda posnetek otročka, krasna je, popolna!
Vso srečo ti želim in vse naj malemu Timu, ko priveka na svet.:)
ponosna babi, 02.01.2022 ob 10:51
Oja, tisto čakanje, ko ne veš, če bo vse v redu, je najhujše. Bila sem tako živčna, kot po moje niti na lastnih porodih nisem bila. Mož se mi je samo smejal. Itak da nisem šla spat, mož je sicer odsmrčal svojih nekaj ur, potem sem ga pa zbudila, ko mi je zet sporočil veselo novico, potem je klicala še hči, malo utrujena, ampak srečna. In seveda posnetek otročka, krasna je, popolna!
Vso srečo ti želim in vse naj malemu Timu, ko priveka na svet.:)
Enako tudi vam. Sem v prejšnem postu pozabila čestitat. Se vidi, da sem zmešana kot kura.
Bova čez leto na isti dan pihali prvo svečko?
primorc en, 02.01.2022 ob 10:54
Čestitke noni, nonotu, staršema in seveda dojenčici.
Ma kako zares lepo.
@primorc en
meni pa ni, 02.01.2022 ob 10:45
Meni pa ni všeč ime Riana. Pa tudi tista tričrkovna mi niso.
Je pa res, da babica pač tu nima besede. Imam odrasle otroke in kaj češ drugega kot sprejeti, kako otroka poimenujejo. Bogve kakšno ime bodo dali moji otroci svojim otrokom. Od prijateljice vnukinja je Lyah. Kaj češ, sprijazniš se, pa je.
kako se pa to njeno ime prebere… “Laja’h” ali kako jo kličejo?
Njm832, 02.01.2022 ob 12:26
Riana hahaha, pa kaj dajete to otrokom zaena kretenska imena? A veste, da jih boste s tem zaznamovali v negativnem smislu?
Kakšno zaznamovanje v negativnem smislu? Otroci sprejmejo vsa imena, tudi najbolj “čudna”. A če bi bila Franščiška, pa misliš, da ne bi mogla biti zaznamovanav negativnem smislu? Ali pa Alojzija. Ali pa karkoli starega pač.
Forum je zaprt za komentiranje.