Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dobila sem pismo!

dobila sem pismo!

Danes zjutraj dobim pismo, da ravno moja telefonska številka dobi neke nagrade. Morala naj bi v Koper, potem je izlet v Trst in večerja. Seveda pa seveda podelitev nagrad in več kot ljudi pripelješ, več možnosti imaš za nominirano nagrado 10.000 eur.
Seveda vem, da je nateg vse skupaj.
Ste dobili tudi vi kaj takega in se odzovete na povabilo?

Pisma direktiva v koš, mejle delitam predem odprem, po telefonu rečem, da nimam službe, posledično denarja.

Tja te peljejo z luksuznim avtobusom, potem pa zamenjajo in greš nazaj s staro kripo. Verjetno je ta avtobus namenjen katerim drugim turistom, pa izkoristijo prazno vožnjo tja …
Seveda ti poskušajo prodat drago posteljnino pa indukcijski kuhalnik za 5x višjo ceno ali kaj drugega.
Moja tašča je šla, he he.

Preberi še 1x kar si sama napisala.

Pa če se ti ravno gre na izlet… zakaj ne?

Saj kosilo boš dobila – pa ene 3 ure prodajne predstavitve zraven.

Tam sem že bila kamor ponujajo izlet, odej ne rabim, pa še napačen dan so izbrali.
Samo tistih 10.000 evričev bi mi pa prav prišlo;-)

to je ena taka varianta, kot sva se jaz, moja sodelavka in njena mama udeležili, in sicer smo šli z avtobusom v opatijo, tam je en moški predaval oz. delal reklame za različne izdelke….bile so obljubljene ne vem kakšne nagrade…dobili smo kosilo in to je vse…

p.s. izlet je bil pa lep 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close