Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober vic

Dober vic

Sicer je kopi paste iz današnje 24 ur. Ampak, če morda kdo ne bere tam, da se tu nasmeji :

Pride 90-letnik k zdravniku na pregled.
Doktor ga vpraša: “Kako se počutite?” “Nikoli nisem bil boljše volje!”, odgovori ata, “moja ljubica ima 18 let. Zdaj je noseča in bova dobila otroka.” Doktor malo pomisli in reče: “Dovolite, da vam povem eno zgodbico: Lovec, ki nikoli ni izpustil lovske sezone, je nekega dne tako neučakano odšel od doma, da se je zmotil in namesto puške vzel dežnik. Ko je prišel v gozd, se pojavi pred njim en velik medved. Lovec dvigne dežnik, nameri v medveda in ustreli … Gotovo ne uganete, kaj se je zgodilo? Medved je mrtev padel pred njega!” “Nemogoče! Nekdo drug je moral streljati!” “Ravno to sem vam hotel povedati!!”

Ni nilo tako. Medved je padel, zato, ker je lovec mislil, da ima puško in je še medveda prepričal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Brez zamere, ampak glede na napisano, se mi zdi, da nisi ravno razumel vica in njegove poante.

Brez zamere, ampak glede na napisano, se mi zdi, da nisi ravno razumel vica in njegove poante.
[/quote]

Ni zamere. Ti si razumel(a)? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni zamere. Ti si razumel(a)? 🙂
[/quote]
Ne vem ali ti ego deluje, ampak očitno pišeš malo čudna vprašanja. Saj, če ne bi razumela, ti tudi ne bi napisala replike, da očitno ne razumeš poante vica.

Ne vem ali ti ego deluje, ampak očitno pišeš malo čudna vprašanja. Saj, če ne bi razumela, ti tudi ne bi napisala replike, da očitno ne razumeš poante vica.
[/quote]

Vic sem razumel, samo očitno ti mojega humorja ne razumeš. Nič hudega. Včasih skor noben ne pošteka. To ima tud svoj čar. 🙂

Mene je pa (poleg starega vica) nasmejala tudi vaša komunikacija… :))))
Tnx 🙂

Two atoms are walking down the street and they run in to each other. One says to the other, “Are you all right?” “No, I lost an electron!” “Are you sure?” “Yeah, I’m positive!”

:))))))

prednisone 1 tablet where can i get prednisone can i buy prednisone online without a prescription
https://prednisonet.online where can i get prednisone
prednisolone prednisone can you buy prednisone over the counter in mexico canada buy prednisone online

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close