dober osebni zdravnik v celju
Pozdravljeni!
Prosim če mi lahko pomagate izbrati dobrega osebnega zdravnika / zdravnico v Celju, selim se iz Ljubljane v Celje, moje izkušnje z zdravniki v Ljubljani so bile zelo dobre, prijazni, strokovni, pošljejo naprej ko je treba, pravo nasprotje otroške in šolske zdravnice, ki sem jo imela v mladosti v Šentjurju, zaradi njenega neukrepanja imam še danes posledice na zdravju, bila je zelo spoštovana zdravnica, ampak nam mladim je za vse vrste težav predpisovala ketonal, češ da smo samo preveč mehkužni, da nismo zares bolni, katastrofa od zdravnice in ravno zato me je sedaj groza, ko moram ponovno izbrati zdravnika v domačem kraju.
Vsak nasvet bo dobrodošel, hvala.
Nataša Podbregar tudi jaz NE priporočam, je zelo slaba zdravnica, imam občutek da nima pravega znanja, ali pa interesa. Najraje predpiše bolniško in da se na hitro reši pacienta. Še slabša pa je njena medicinska sestra, ki deluje, kot da bi bila preveč na alkoholnih substancah, aroganta, večkrat zamenja izvide pacientov med sabo…. katastrofa od tega poklica
Dr. Komerički ni z od zdravnice. Vsakič, ko sem jo potrebovala, je bila osorna, vzvišena, vpila je name po telefonu, me žalila v smislu, kako to, da nečesa ne vem, kako ne vem, katere tablete proti bolečinam bi rada in kako ne vem, da se po poškodbi ne pride naslednji dan na pregled (a tako so mi rekli na urgenci). Ko sem klicala po posegu, me sploh ni vprašala, če imam bolečine, kako se počutim in kako izgledajo šivi, ampak samo kdaj naj zaključi bolniško. Globoko razočarana nad njenim vedenjem, vsakič je našla način, da me je ponižala, ali osebno ali pa po telefonu. Tako, da, ja, se strinjam s prejšnjim komentarjem, da takšne dohtarce ni nikjer. In res upam, da ni nikjer drugje tako ošabne, vzvišene, nesramne in nezainteresirane “zdravnice”, zaradi katere se pacientom obrača želodec ob misli, da morajo imeti karkšenkoli kontakt z njo.
Forum je zaprt za komentiranje.