Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dober kozmetični salon v Novi Gorici

Dober kozmetični salon v Novi Gorici

Pozdravljeni,

še nikoli nisem bila na negi obraza. Ali mi katera svetuje kak salon v Novi Gorici. Imam zelo občutljivo kožo in uporabljam samo naravno kozmetiko.

Hvala in LP

Definitivno lepotni center Vid iz Kromberka. Nege obraza delajo z 100% naravno kozmetiko, imajo ugodne cene, večkrat razne akcije in ugodnosti. Zelo dobre nege pa tudi ostalo. So bolj specializirani za pomlajevanja, ker k njim prihaja tudi zdravnica.

Pozdravček

Dodajam svoj podpis.

meni je v dotiku,nekaj kozmetičark zelo dobrih-Tina mi je najboljša

kaj pa ta novi salon Natursens, al neki takega? Je katera že bla tam?

Pozdravljene,

sem pregledala predlagano ponudbo, posrfala malo po straneh salonov in se odločila za Vid (Medicinsko lepotni center Vid[/url]). Zeloooo zadovoljna! Naredili so mi nego obraza in to s certificirano naravno kozmetiko (eno kremco in tonik sem si kupila kar za domov), potem pa sem sprobala še mikrodermoabrazijo. Koža je definitivno drugačna že po enem postopku. Sedaj bom opravila še dva, ker so potem baje boljši rezultati in dalj trajajo. pa cene res niso previsoke in sedaj imajo popust ravno na te storitve.
Še enkrat hvala, da ste mi svetovale.

Barbara

jaz sem bila v tem novem Natursens in sem bila tudi zelo zadovoljna ..oni pa delajo z linijo Babor .tudi naravna kozmetika ..ki se dobi samo po zdraviliščih……in tudi full dobro svetujejo …pohvalno

Ima katera izkušnje z oblikovanjem obrvi v NG? Kje in za koliko €? 🙂

Žal ne. Zanima me ali je katera opravila “SPECIALNi POMLAJEVALNI TRETMA AGELESS”, kakšni so rezultati in ali si zadovoljna. Hvala

Pozdravček

Dober dan. Jaz sem opravila 3 tretmaje. zelo fajn. Res se iz postopka v postopek vidi svežino in lepoto kože. Stvar je res naravna, tako lepo vse diši. Med postopkom moraš biti sicer pol ure čisto pri miru, ker takrat deluje ta Ageless maska. Ampak to je tko fajn za se umirit in magari zadremat. Je za poskusit. Jaz opravim v tem centru vsako leto en paket pomlajevalnih tretmajev (jih imajo res dosti in delujejo) in potem čez leto vzdržujem. Cenovno je tudi sprejemljivo, pa še popuste dajo in lahko plačaš v več obrokih.
lp

Tudi jaz sem iskala salon, ki je zares malo bolj na nivoju. Tam v temu centru lepote Vid v Kromberku imajo normalne cene, če ne še boljše kot v katerem koli drugem salonu tu v okolici Nove Gorice. Prijazne zaposlene ( sedaj sem še bolj zadovoljna, ker je ena neprijazna kozmetičarka šla stran) in neverjetno učinkoviti postopki pomlajevanja. Če vam je mar za kožo, vam res priporočam obisk tega salona. Ni vse v klasični negi obraza…

hm zanimivo. kot da bi pisala ena in ista oseba

Kaj pa salon Kokon ? Menda je zelo na nivoju. Pozna katera ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close