Dober kozmetični salon v LJ
Lep pozdrav!
Žal so moje izkušnje s kozmetičnimi slaoni v Ljubljani bolj skope. Sama obiskujem kozmetični salon v Šenčurju pri Kranju-kozmetični salon Nadja. S storitvami sem zelo zadovoljna. Predvsem mi je všeč, ker se nega prakticira predvsem z masažo.
Pa tudi cenovno je v primerjavi z saloni v Ljubljani veliko bolj dostopna.
Če vas zanima vam lahko posredujem telefonsko številko kozmetičnega salona. Lahko pa se posvetujete tudi na forumu nega obraza in telesa.
Lp Nada
Pred kratkim sem obiskala kozmetični salon Nadja v Šenčurju – telefonsko mi je posredovala ga. Nada. Z storitvami ge. Nadje sem zelo zadovoljna. Imam mastno kožo in že dolgo nisem bila pri kozmetičarki. Na negi sem bila eno uro in pol (osnovna nega, oblikovanje obrvi in masaža) Na koncu je bila masaža obraza in vratu. Božansko – popolnoma sem se sprostila (skoraj zaspala). Povedala mi je koristne nasvete kako naj negujem svojo kožo in me naročila čez par dni, da preveri kako koža izgleda. Čez pet dni sem bila pri njej pol ure – zastonj, da je še očistila kakšno poro in naredila masko. Seveda bom še prišla.
Lep pozdrav,
Živ, jst bi pa phvalila salin moments v ljubljani. Imam problem s kožo, ki pa je sedaj odpravljen. V temu salonu imajo res ikušnje in znanje. Pred vsakim tretmajem se vedno posvetujejo, brezplačno. https://www.moments.si
Forum je zaprt za komentiranje.