Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dober kozmetični salon v LJ

Dober kozmetični salon v LJ

Prosim, če mi poveste svoje izkušnje s kozmetičnimi saloni v Ljubljani in kateri se vam zdi najboljši?

Lep pozdrav!

Žal so moje izkušnje s kozmetičnimi slaoni v Ljubljani bolj skope. Sama obiskujem kozmetični salon v Šenčurju pri Kranju-kozmetični salon Nadja. S storitvami sem zelo zadovoljna. Predvsem mi je všeč, ker se nega prakticira predvsem z masažo.

Pa tudi cenovno je v primerjavi z saloni v Ljubljani veliko bolj dostopna.

Če vas zanima vam lahko posredujem telefonsko številko kozmetičnega salona. Lahko pa se posvetujete tudi na forumu nega obraza in telesa.

Lp Nada

Pred kratkim sem obiskala kozmetični salon Nadja v Šenčurju – telefonsko mi je posredovala ga. Nada. Z storitvami ge. Nadje sem zelo zadovoljna. Imam mastno kožo in že dolgo nisem bila pri kozmetičarki. Na negi sem bila eno uro in pol (osnovna nega, oblikovanje obrvi in masaža) Na koncu je bila masaža obraza in vratu. Božansko – popolnoma sem se sprostila (skoraj zaspala). Povedala mi je koristne nasvete kako naj negujem svojo kožo in me naročila čez par dni, da preveri kako koža izgleda. Čez pet dni sem bila pri njej pol ure – zastonj, da je še očistila kakšno poro in naredila masko. Seveda bom še prišla.
Lep pozdrav,

Pozdravljena!

Tudi sama sem zelo zadovoljna s storitvami, predvsem hodim na čiščenje kože.

Priporočam obisk tudi ostalim.

Lp Nada

Alja, koliko si pa placala?

Pozdravljena!

Saj vem, da nisem Alja, ampak mal se moram vmešat v debato, a ne?

Čiščenje obraza, nega obraza in masaža obraza in dekolteja stane 7500 SIT. Ponavadi mi v to ceno oblikuje tudi obrvi.

Cena je zelo sprejemljiva, kajti ponavadi se cene gibljejo okrog 10000 SIT in več…

Lp Nada

Torej jaz sem plačala (oziroma moj dragi – to je bilo njegovo darilo za moj rojstni dan) 8.300,00 SIT. Vendar jaz nisem bila pri kozmetičarki 2-3 leta in kožo je bilo treba res temeljito očistiti.
Zelo všeč mi je tudi odnos ge.Nadje – profesionalen in zelo se potrudi.
Lep pozdrav,

ali so cene za nego mladostniške kože enake??

Pozdravljena!

Žal nimam podatka o tem, ali so cene za nego mladostniške kože drugačne.

Najbolj bi bilo, da se posvetujete v izbranem kozmetičnem salonu.

LP Nada

Živjo Nada,
prosim zaupaj telefonsko številko kozmetičnega salona Nadja!
Hvala in pozdrav
Metka

Pozdravljena!

Kozmetični salon Nadja, Šenčur pri Kranju. Tel.št. 041982160, ga. Nadja.

Lp Nada

Ana je pisal/pisala:
>
> Prosim, če mi poveste svoje izkušnje s kozmetičnimi saloni v
> Ljubljani in kateri se vam zdi najboljši?

Pozdravljena!

Kot sem že Ani odgovorila nimam izkušenj z kozmetičnimi saloni v Ljubljani. Sama obiskujem kozmetični salon Nadja v Šenčurju in sem s storitvami zelo zadovoljna. Pozanimajte se na forumu Nega telesa in obraza. Mogoče vam bodo lahko podali več informacij kot jaz.

Lp Nada

HOJLA,
OBISKALA SEM KOZMETIČNI SALON NADJA. STORITVE SO ZARES KVALITETNE IN NADJA JE POSTALA MOJA KOZMETIČARKA.
LEP DAN VSEM,
METKANada-Orbico je pisal/pisala:
>
> Pozdravljena!
>
> Kozmetični salon Nadja, Šenčur pri Kranju. Tel.št. 041982160,
> ga. Nadja.
>
> Lp Nada

Obujam to staro temo. Zanima me, če je to še vedno Nadjina prava telefonska, pa kje točno je ta njen salon.
Hvala za odgovore 😉

Upam, da se bo tudi ta “izgubljena” številka spet pojavila…

lpj

Zivjo, mene tudi zanima, če je številka nadjinega salona še prava, ker je tema zelo stara.. 🙂

ŽIVJO!
PROSILA BI ZA NASVET ALI POZNATE KATERO ZARES KVALITETNO KOZMETIČARKO V OKOLICI DOMŽAL ALI KRANJA.KER NISEM VEČ ROSNO MLADA 49 LET IN MOJA KOŽA JE PO HUJŠANJU ZELO UPADLA BI VAS RES LEPO PROSILA ZA POMOČ. ŽE V NAPREJ SE VAM ZAHVALJUJEM
S.Z.

Živjo, v Kranju je res lep samon na nivoju DarkaSPA v centru, na naslovu Skala 7! Zelooo zadovoljna z vsem.

Vem da gre za staro temo ampak vseeno bi rada omenila kozmetični salon Felicitas, že nekaj časa hodim tja na nego obraza, storitev je res na nivoju pa tudi kozmetičarka je zelo prijazna. Točnega naslova nimam, je pa v Ljubljani v Bežigrajskem dvoru, lahko pogooglate.

LP,
Sara

Živ, jst bi pa phvalila salin moments v ljubljani. Imam problem s kožo, ki pa je sedaj odpravljen. V temu salonu imajo res ikušnje in znanje. Pred vsakim tretmajem se vedno posvetujejo, brezplačno. https://www.moments.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close