Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dober hotel na hrv.obali – poletne počitnice

dober hotel na hrv.obali – poletne počitnice

Letos bi šli nekam v hotel, pa mal zbiram ideje in mnenje. Kje na hrv.obali ste bili v hotelu, ki se vam je zdel naj,naj…Imava 2 otroka (5,10 let), zato potrebujemo velike sobe z možnostjo dodatnega ležišča, pomembno mi je, da je dobra hrana, plaža blizu in ni dlje od Zadra…..pa da je poceni

Mi smo bili pred časom v hotelu Plaža – mesto Pag, ampak malenkost ven iz vrveža. Zunanji bazen, po stopničkah dol do plaže, soba prekrasna in velika. Je pa manjši hotel, bolj družinski.

Pred leti je bila cena kar ugodna, zdaj pa ne vem. Tržil ga je Globtour.

Tega na HR ni. Ceneje boste prišli skozi v Turčiji na AI-ju.

avion….odpade

odam ti celo nastroplje v dalmaciji,ampak ni tople vode razen ce mas moza elektricarja pa nej mi popravi bojler..aja ce me isce inspektor topic povej mu da sem bolji covjek zdej,,,hehee

Kja pa Baška tist hotel,ki ima bazen?Mi smo bili oktobra,se mi je zelo dopadlo.

Turčija je kar draga – skoraj vsi hoteli so 5*, imajo all, je pa postala draga Turčija, jaz sem za 3 (od tega 1 otrok 7 let) dala avgusta skoraj 2000€ za 1 teden.

Turčija je kar draga – skoraj vsi hoteli so 5*, imajo all, je pa postala draga Turčija, jaz sem za 3 (od tega 1 otrok 7 let) dala avgusta skoraj 2000€ za 1 teden.[/quote]

Najprej velja, da v HR skoraj ni popustov za otroke nad 6. let. Morda je prvi do dveh brezplačen, potem pa gredo cene astronomsko gor. O pravih ali vsaj povezanih sobah lahko na HR samo sanjaš (izjema je nova Aurora in Vespera v Čikatu, ampak so temu primerne tudi cene). V Turčiji je v ceno vštet tudi prevoz, pa vsi obroki in pijača, ki je na HR izjemno draga, pa brisače in ležalniki. In ja, v Turčiji so hoteli s 5*, kar tako ali tako potrebuješ. malo preračunaj, pa ti bo jasno.

Mi smo lani za 14 dni v 5* AI dali s parkirnino vred 2500, dva otroka na pavšalu po 1€, največja družinska soba, brez vseh doplačil. Zraven smo za kartice in nekaj sadja in daril porabili točno 50€.

Suma sumarum veliko manj, kot bi porabili na Hrvaškem. Imeli peščeno plažo, bazene s tobogani, 24 ur hrano in hladno pijačo, prevoz do hotela, klimo in slo animacijo.

Topsy-če ni skrivnost kje ste to bili?Iščemo nekaj takega za letos,pa je lažje če ima kdo že dobre izkušnje.
V poštev pride Grčija ali Turčija,ALL,primerno za majhne otroke in da ni daleč od letališča.

Če hočete cenejši dopust, potem pojdite na HR. Vsi avionski aranžmaji so precej dražji (osnovna cena je tam-tam, potem so še let.takse,hrana ,izleti….). Kakorkoli, ni primerljivo.

Čudno mi je: ali res mislite , da je zunaj ceneje, ali se le pustite nategnit agencijam?

Pojdite na Brač na all inclusive v Waterman Supetrus Resort. Zakon!

Ni ceneje, pa tudi Hrvaška je še vedno zunaj. O SLO obali kot primerni za 14 dnevni dopust ne bi, velja?

Kot rečeno, seštej vse stroške dopusta in potegni črto. Mismo zadnje dve leti iskali družinsko sobo s polpenzionom, morda kot studio, da bi lahko za mlajšo tudi kej skuhali, ker smo šele uvajali hrano. Cenovno je bil samo app s PP več kot AI v Turčiji, potem pa dodaj še prevoz in vse dodatke (sladoled, kave, pijača…), pa ti bo jasno. Ko v agenciji vplačaš AI, je to AI, ni doplačil za takse, hrano,….). doadtek so res izleti tgam, ki pa so povečini brezvezni.

Nena, ampak je transfer več kot eno uro. Predlagam pa Pegasus, Sonček ga ima že v First minute, otroški pavšali so res minimum.

Mi smo bili lani na Braču ( Bol ) ALL inclusive, top sezona, otrok gratis ,1200 evrov ( smo rezervirali že prej ) in je bilo super. Osebje ful prijazno, sladoled si dobil čez cel dan, hrana odlična. Sigurno se že vrnemo. Skupaj z bencinom in trajekton in dnevne malenkosti za sina smo zapravili še 150 evrov.
Smo šli pa pred leti v Turčijo. Top sezona ALL inclusive, otrok gratis 2000 evrov + Letališče pristopine + izlet + nakupi + parkirišče na Brniku 800 evrov.
V Turčiji sem bila že prej in malega otroka ne morem peljati na izlet v Kapadokijo ali Pamukale… da se cel dan namakam v bazenu, mi pa tudi ni. Hrana je pa povsod dobra.
To je samo moje mnenje.

Pogojno ti lahko pomagam: hotel, kot ga iščeš je Falkensteiner Funimation Borik…edino pri opciji “poceni” se hudo spotakne 🙁

Corinthia ima zelo majhne sobe v dvojki, enka in trojka so baje malenkost večje.

Če pa vzameš ala apartma, pa je tudi že drago. No, tudi tamala soba je kar draga in poleg vsega je še huda gneča v juliju in avgustu.

Na Kreti hotel komaj srednje kategorije, pp, na Hvaru apartma srednje kategorije. Smo sešteli: za en teden na Kreti smo odšteli točno toliko kot za 2 tedna na Hvaru. Na Kreti smo bili konec maja, na Hvaru konec julija. Sešteli smo vse: pot, bencin,trajekt, hrano ,najem apartmaja, potapljanje…. na drugi strani:cena paketa, takse, hrana, izleti, nič potapljanja.

Ko se boste enkrat naučili, da je tudi bivanje v APP (kuhanje, pomivanje, pospravljanje) čas, ki je denar, boste razmišljali drugače.

In Grčija je bila vedno dražja kot HR. In bo letos še bolj.

Se strinjam s Topsy v vseh pogledih.
Tudi s tem, da je Pegasos zakon. 🙂

Mi smo po dosedanjih Turčijah in Djerbah želeli na Hrvaško. Ampak po mesecu iskanja, primerjanja cen in storitev, je padla odločitev, da gremo spet na Mediteran.

Nina,

v katerem hotelu ste to bili?

Lahko samo potrdim, da je Pegasoss ZAKON.
Bili smo z družino že v raznih državah od Tunizije, Grčije Egipta, povsod hoteli s petimi zvezdicami, vendar je nivo hotelov Joy Pegasoss res na nivoju, zato gremo letos ponovno uživat in počivat za teden dni v začetku junija.
Kar se pa tiče Hrvaške, si pa močno želim, da bi nekoč lahko dopustoval na Hrvaškem v primerljivem hotelu za podobno ceno, to pa je zaenkrat znanstvena fantastika.

Se strinjam z Topsy. Hrvaška je definitivno predraga.

Mi smo se pe že malo razvadili na Azijsko-Afriško prijaznost, tako da bi mi morali že res kaj posebnega ponudit da bi me pritegnili.

Pa s tem ne mislim samo slane vode.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close