Dober frizer na Gorenjskem
Živjo vsem skupaj!
Zbiram korajžo za obisk frizerja (s frizerji nimam najboljših izkušenj, zato jih bolj poredko obiščem, strižem in barvam se kar sama), ampak zdaj je pa že res spet čas za to.
Želim si res kvalitetnega striženja in mogoče tudi barvanja (mogoče slojnega, odtenki “iste” barve), frizerja, ki ne dela rutinsko, ampak se poglobi v stranko (obliko glave, kvaliteto las, nenazadnje tudi stila oblačenja).
Vem, da je nekaj dobrih (a la Mare, Mič, mogoče Meta..) v Ljubljani, vendar je zame to malo predaleč.
Pozna katera kakšnega dobrega frizerja na relaciji Bohinj-Kranj?
Hvala!
Itak je za vsakega najboljši njegov frizer.Jest naprimer obiskujem frizerski salon Faraon v Radovljici in me vedno ustriže odštekano-tako kot sama hočem.Največkrat se strižem na kratko,barvam pa dvoslojno-črno-živo rdeče!Vedno me vsi pohvalijo.Taka frizurca pa seveda zahteva kar debelo denarnico-okol 6000-8000 sit!
Evo, mene nazaj!
Ostrižena (barvala se še nisem) in …zadovoljna s frizuro.
Strigla me je ena frizerka, Radota ni bilo, drugih strank pa tudi ne, sem se pa prej naročila za vsak slučaj. Še dobro, Nada, da si mi povedala ime studia, če ne jih ne bi našla v imeniku.
Ja, vse skupaj: umivanje las (hm, regeneratorja nisem čutila), striženje (lasje so se mi sproti posušili) in vosek za končno oblikovanje las, me je stalo okroglih 5 tisoč.
Mogoče bi me strigla malo dalj časa, pa sta prišla dva tipa, ki sta jo zanimala majčkeno bolj kot moja glava, tako, da sem bila kar hitro gotova. Hm.
Ampak, moram reči, da me je dobro ostrigla in bom tja še šla…enkrat, kasneje, mogoče še k Radotu.
Jah, sem pa postrižena na resice, tko mal pobalinsko, skuštrano, fajn.
Živjo!
Regenerator ti dajo vedno, vsaj meni. Čas striženja ni pomemben, pomemben je rezultat. Če si zadovoljna s frizuro in si si všeč je to več kot lahko pričakuješ.
Zelo dobro striže Breda. Dela v tem salonu. Na Radota pa ti svetujem, da nikar ne čakaš. Zelo težko ga je dobit, pa še dolgo,dolgo časa te striže-si moraš dopust vzet:)))))
LP Nada
Forum je zaprt za komentiranje.