Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dober frizer na Gorenjskem

Dober frizer na Gorenjskem

Živjo vsem skupaj!
Zbiram korajžo za obisk frizerja (s frizerji nimam najboljših izkušenj, zato jih bolj poredko obiščem, strižem in barvam se kar sama), ampak zdaj je pa že res spet čas za to.
Želim si res kvalitetnega striženja in mogoče tudi barvanja (mogoče slojnega, odtenki “iste” barve), frizerja, ki ne dela rutinsko, ampak se poglobi v stranko (obliko glave, kvaliteto las, nenazadnje tudi stila oblačenja).
Vem, da je nekaj dobrih (a la Mare, Mič, mogoče Meta..) v Ljubljani, vendar je zame to malo predaleč.
Pozna katera kakšnega dobrega frizerja na relaciji Bohinj-Kranj?

Hvala!

V Kranju obiskujem Salon lepote Samo že nekaj let in sem ful zadovoljna. Če te kaj zanima kar vprašaj.

Aha, kje pa je? Ne poznam…
Nekje sem slišala, da je v Mercator Centru tudi dober frizer, pa verjetno ne misliš tega.
Lp

Itak je za vsakega najboljši njegov frizer.Jest naprimer obiskujem frizerski salon Faraon v Radovljici in me vedno ustriže odštekano-tako kot sama hočem.Največkrat se strižem na kratko,barvam pa dvoslojno-črno-živo rdeče!Vedno me vsi pohvalijo.Taka frizurca pa seveda zahteva kar debelo denarnico-okol 6000-8000 sit!

Živjo!

Sama hodim k Radotu, Mercator center Kranj-frizerski salon Hairplay. Radota sicer težko dobiš, ampak odlično strižejo tudi ostali.

Lp Nada

Obiskujem FRIZERSKI SALON B.I. ESTETIC na Vodopičevi 9 v Kranju. Frizira me že vrsto let Imran in je zelo v redu. Vedno se ti 100% posveti. Lahko se naročiš po telefonu 202 35 33.

Živjo,
verjetno bom šla kar tja, upam, da se ni treba prej naročiti (?)

Vsem hvala lepa za odgovore, bom sporočila, kaj se je zgodilo z mojim “naglavnim okrasom”.

Živjo!

Prej se moraš naročiti! Telefonska številka je 042042401.

Lp Nada

Kakšne so pa kej cene v Mercatorju v Kranju?
Hvala za inf.

Evo, mene nazaj!

Ostrižena (barvala se še nisem) in …zadovoljna s frizuro.

Strigla me je ena frizerka, Radota ni bilo, drugih strank pa tudi ne, sem se pa prej naročila za vsak slučaj. Še dobro, Nada, da si mi povedala ime studia, če ne jih ne bi našla v imeniku.
Ja, vse skupaj: umivanje las (hm, regeneratorja nisem čutila), striženje (lasje so se mi sproti posušili) in vosek za končno oblikovanje las, me je stalo okroglih 5 tisoč.
Mogoče bi me strigla malo dalj časa, pa sta prišla dva tipa, ki sta jo zanimala majčkeno bolj kot moja glava, tako, da sem bila kar hitro gotova. Hm.
Ampak, moram reči, da me je dobro ostrigla in bom tja še šla…enkrat, kasneje, mogoče še k Radotu.
Jah, sem pa postrižena na resice, tko mal pobalinsko, skuštrano, fajn.

kaj pa okolica Bohinja ?

Živjo!

Regenerator ti dajo vedno, vsaj meni. Čas striženja ni pomemben, pomemben je rezultat. Če si zadovoljna s frizuro in si si všeč je to več kot lahko pričakuješ.

Zelo dobro striže Breda. Dela v tem salonu. Na Radota pa ti svetujem, da nikar ne čakaš. Zelo težko ga je dobit, pa še dolgo,dolgo časa te striže-si moraš dopust vzet:)))))

LP Nada

A je Breda ena taka blond, luštna? Ta je mene enkrat strigla, enkrat pa Rado.
Strižejo pa dobro, res!

Ne, Breda je ena lušna blond, mal močnejša punca. Zelo prijetna, pa zelo dobr striže. Ta drugi pa ne vem kako ji je ime.

Lp Nada

Zivjo,

Saso Mali v Skofji Loki. Dela pa v Sk.Loki samo ob torkih,..ker je drugace v Lj. Men je zlo dobr!

lp
maja

Frizerski salon Janja v Gorenjah pri Kranju. Šefica se zelo spozna na svoj poklic.
Nahaja se ob Jezerski cesti iz Kranja proti Britofu.Shanti je pisal/pisala:

V Merkator centru Kranj je Tudi ena dobra frizerka. Naredi hitro in kot je treba. Sem bila že nekajkrat tam in sem bila vedno zadovoljna…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close