Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija dober fotoaparat

dober fotoaparat

V poplavi digitalnih fotoaparatov se ne morem odločiti katerega. ali Sony, Olimpus. Verjetno bi bilo dobro, da bi imel 5x zoom, stabilizator slike, odpravo rdečih uči. cena pa tam okoli 150€ dalje. Če se kdo bolj spozna na fotoaparate bi želela kakšno priporočilo na podalgi lastnih izkušenj. Prosim tudi za kakšen link.

to pa tudi mene zanima… Jaz se nagibam k Olympusu…

Jaz sem se odločila za Sonyja izključno zato, ker ima optično iskalo. Da se mi display ne blešči v soncu. Olympusi, vsaj tisti mojega cenovnega ranga, pa tega niso imeli.
Ostale karakteristike so se mi zdele približno podobne.

Matsushita

SLIKE JE DOVOLJENO SAMO HVALITI! __________________________________________________ Vsako pomlad posadi rože! RAZGLEDNICE UTRDBE NA SLOVENSKEM

http://www.ceneje.si/CX0007FA3F_-_canon-digitalni-fotoaparat-ixus-80

Nima konkurence za tak denar…sem probal tud druge firme…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

vzemi aparat s čim bolj širokim kotom (to vidiš ko piše: 35 mm – kao normalno, 27 mm malo bolj širiki kot, več zajameš v sliko, 38 mm – v sliko zajameš še manj kot pri 35 mm), tako, da probaj dobit 27 mm

in čim več OPTIČNEGA ZOOMA. res vsaj 5x. sem imela 10x, pa mi je bilo še premalo!!

optični stabilizator imajo pa ita vsi, ampak vseeno preveri.

optičnega iskala pa v 5 letih digitalnega fotoaparata še nisem uporabila.

jaz sem kupila en kompakt od canona, pa se je že zoom pokvaril. v pol leta, mislim,…..

Evo, isto kot pri avtih…boženedaj da bi se kaj pokvarilo…saj imaš garancijo…tud podaljšano …komu pa še ni šla optika..

Jaz fotič menjam na eno ali dve leti…najboljša računica..

Sem mislil da ti je pri fotiču važna kvaliteta slik, hitrost, dober meni, dober izgled, itd,…jaka fotografinja si ti..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

New Report

Close