DOber fizioterapevt v LJ – bolečine v križu
….iz prve roke.
Ne morem čakati na ortopeda, pa da me pošlje slikat pa potem spet na kontrolo in nato fizioterapijo… mene boli zdaj… Bolniške si ne morem privoščit, ker mi ne bojo podaljšali pogodbe. Rabim torej nekoga, ki ve, kaj dela, ne samo boža, ne samo priklopi ene elektrode. Rabim manualno terapijo. Kolikor gledam na netu za mojimi simptomi, lahko gre za bolezen fasetnih sklepov in piše, da po pravem prijemu pri fizioterapevtu se da to samo zacelit (če še ni napredovana bolezen). Kam naj grem???
Za Fuchsa in njegov team ter Purkartovo vem, da gre za same diplomirane fizioterapevte z vsemi mogočimi licencami, tudi aparate imajo vrhunske, Purkartova tudi na eni od fakultet predava. Menim, da usposobljeni so, gotovo pa kdaj kdo zgreši. Pri Fuchsu so mene super zrihtali 3x, nekomu drugemu so pa čisto napačno svetovali.
Je pa problem, ker zaenkrat še nisem našla enako dobrih fizioterapevtov na napotnico, vsi so samoplačniški, pa pride res drago.
jaz imam sicer fizioterapevtko v Šentilju, seveda od moje sošolka. Nisem še vidu res boljše terapevtke, vse dela z rokami nič z aparati. ko sem prvič bil mi je vse povedala kaj je narobe. S tem da imam hrbtenico čist izven simetrije, pol telesa mi vleče v eno pol v drugo stran, levo rame imam čist podrto, stopala čist podrta, po celem telesu imam vozle ki jih je treba razbit….že po prvi terapiji sem občutil razliko najbolj pa v hoji, ker so me pred tem stopala in pete tok bolela da nisem več mogel hodit, po prvem obisku in terapiji ki je trajala dve uri sem se počutil kot da lebdim po zraku. Po drugem obisku sem že v hribih prehodil 30km, brez vsakršnih koli bolečin. Jaz plačam 50e, za dve uri res vrhunskega dela. Seveda pa ima tale gospa tudi same vrhunske športnike čez, mogoče je cena zato ker je prek moje, ali pa ima pač tako ceno, to pa nisem vprašal, ker me ne zanima. Vem pa samo da ni oderuška in pošteno pove in tudi pošteno dela in naredi tko kot je treba. Da bi še kakšno tako našel v Lj. bi bil zelo vesel, da se ne vozim dva krat na teden v Šentilj iz Ljubljane. Sem pa zelo skeptičen glede tega, ker vsi neki delajo na aparate in to je totalno brez veze, vsaj kar se tiče mojega mnenja in izkušenj.
Priporočam https://kineticklinika.si/
Forum je zaprt za komentiranje.