Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober dan ???????

Dober dan ???????

Ljubi prijatelj, danes si me prehitel. Pena …… hm, pena ……… no, pena nastane pri pralnem prašku, ko se dalj časa z njim “udinjaš”…… torej pena lahko nastane tudi, če dalj časa ………
pa kaj bi, saj si …………
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kakšne sreče….. Yessssssss, vsaj enkrat 1…. pena, ja ja…. :)) Lep dan, Marija, še enkrat :))

Jani

Pepi, ojla… zdaj sem razsvetljen 🙂 Sem si ogledal to mačje ženšče (pisanje), sem si hotel dati duška, pa me je nevidna roka ustavila, da sem najprej prebral do konca…. Uh, kako bi jih ji rad napisal ene par….. pa nima smisla…. Ženšče je pri 27 letih požrlo že vse modrosti tega sveta…pa le kako ji potem hočeš kaj razložiti 🙂 Naj punca uživa…… klinc sej gre za nami, a ne? Takrat ji bo pa pasalo mal’ žgečkanja :)) samo, da tega ona še ne ve 🙂

Ajd, Pepi, bodi dobro… pa lep dan…

Jani

No, ljubi Jani, zdaj ga pa že imam v ustih ……… uf, opsa, to pot le IC WHITE Peppermint Sugarfree Gum!!! In na široko imam odprta usta, ker je še kar ………. pekoč!!!
Enega pekočega, ampak močnega lubčka,
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariiiiijjjjaaa, zapri usta! Kako je pridišalo, yeesssssss….hvala, vračam enega velikega……brez gumija :)))

Jani

Prav si storil Jani, da si se pribremzal. Mislim, da je obvladovanje samega sebe ena tezjih in vecjih umetnosti zivljenja. Mene je tud pogrelo prvi trenutek, ko pa le mace premislim, vidim da je vse OK. Jaz cenim ljudi, ki povejo, kaj mislijo in Maca to naredila. Sem videl, da je Strumpa zelo razpizdla. Poskusam, ga tukaj zgoraj malo pomiriti, pa ne vem, ce bo pomagalo. Mi smo to, kar mi mislimo, da smo in ne kaj drugi o nas mislijo, da smo… Ce smo tolerantni, nas tudi Macino mnenje ne sme uzaliti, je to mar ne?
Lepo jutro in dan,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Pravilno Pepi…zakaj ne bi bili mi boljši od nje 🙂 Renično bom pa vesel šele takrat, ko bodo osebki Macinega kova spoznali, da je tolerantnost velika sreča za človeka…. ko bo Maca in njej podobni to spoznala, bo zanjo lahko že prepozno :))
Kar se pa Štumpija tiče….fant se zna razpizditi…. ga bomo že pomirili, a ne :))

Pepi, lep dan še naprej!

Jani

Saj pravim , Pepi , jezki in uniforme so moja strast !!!

Navali vojsko ! Beri – navali generalissimus !!!

Najlepsi dan !
A.

ahaha ampak res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close