Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DOBA Komericala online

DOBA Komericala online

Mogoce kdo ve kaksn je dobin online studij program komerciala? Tezavnost, odnosi? Naj bi studij bil na principu resevanja nalog, mogoce kdo ve ali je ogromno seminarskih nalog ?

DOBA je 90% seminarskih nalog in prezentacij (pri VSEH predmetih), 10% pisanih testov. Veliko poudarka je na tem, da sam raziskujes, postavis hipotezo v seminarski, jo na podlagi zbranega gradiva potrdis, ovrzes, itd. Kot nekdo, ki 100-krat raje pise test ali odgovarja ustno, so mi bile vse te seminarske naloge in prezentacije grozno odvec. Ampak se navadis.
Je pa tudi res, da pri pisanju teh nalog ni nobenih bliznjic in olajsav – koncan izdelek nalozis na DOBA Portal, kjer algoritem najprej poisce mozne plagiate, in ce imas vec kot 10% pisnega izdelka oznacenega kot plagiat, si v hudih tezavah. Tako da se je treba potruditi.

In koliko ti priblizno ena taka seminarska vzame casa ? So mi rekli da niso vedno seminarske da imas tudi drugih pisnih izdelkov kot npr analize, individualne naloge (1stran), timske naloge…

zanima me kaksna je tezavnost teh seminarskih in koliko ti priblizno vzamejo casa dnevno, tedensko?
hvala lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close