Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev do službe

do službe

Pozdravljeni,
po porodniškem dopustu me je delodajalec premestil v 70km oddaljen kraj (delovno mesto), tako vsak dan prevozim 140 km. Potnihstroškov še nisem dobila plačanih, čeprav vem da mi jih bo plačal (kilometrina ali AK). Delovno mesto mi je všeč, ampak ogromno časa in energije porabim za prevoz (tudi denarja), zanima me a je kakšna omejitev za razdaljo med domom in službo?

Hvala za odgovor

Ne ni nobene omejitve, poznam ljudi, ki se vozijo skoraj 300km na obe smeri, nekateri porabijo za vožnjo 2,5 do 3 ure…mislim, da omejitev ni.

da se ti ljudje vozijo vsak dan na delo tako daleč??!!…ker dragi moj , tudi če delajo samo 8ur, to praktično (na dolgi rok) ni mogoče…ker dan ima še vedno samo 24 ur….no, ne predstavljam si , da se kdo vozi vsak dan iz Lendave v Koper na delo.

da se ti ljudje vozijo vsak dan na delo tako daleč??!!…ker dragi moj , tudi če delajo samo 8ur, to praktično (na dolgi rok) ni mogoče…ker dan ima še vedno samo 24 ur….no, ne predstavljam si , da se kdo vozi vsak dan iz Lendave v Koper na delo.[/quote]

Moja prijateljica se vozi na delo v Italijo, 126 km v eno smer, hvala bogu skoz po avtocesti.Tako da 300 km v obe smeri niti ni tak napor, si pač 12 ur odsoten od doma.

ne mi rečt

Ne vem, če si slišal, da so policaje na kopersko stran poslali delat z vseh strani Slovenije, prevozijo nekateri preko 200km na eno stran – po avocesti, zato manj časa, drugi po navadni poti manj km mogoče 150 – zato pa več časa…baje delajo po 12ur. Tudi iz Murse Sobote se vozijo v Koper…tako pač je, če želiš preživeti greš, ko te premestijo, še posebno, če imaš doma družino, tak, da za pot porabijo tudi cca 3ure.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close