Do nobenega ne čutim ničesar
Nikoli nisem, poskušam imet rada vsaj svoje otroke, pa mi je vse skupaj dnevna rutina, da jih nahranim, pa še to že znata sama vrečt v mikrovalovko, pogrej in pojej, vse instant ko je za 5min gotovo. Vseeno mi je za vse pri 27ih. Sploh nevem zakaj imam otroke, ne znam počet nič z njima, niti pomagat pri dn, ne da ne znam, ne da se mi. Partnerja varam, se mi zdi da ve, pa tudi če odide jutri mi je vseeno, pa še otroke nej vzame, bo pa drug prišel. Denarja mi ne manjka, pred leti sem podedovala in imam dost za 5 življenj. Sama sem vedno urejena, imam širok krog ljudi okrog sebe, kar naprej vabijo in grem ven. Včasih me po več dni ni domov, partnerja pa pustim samega z otroci. Doma sledi drama, dretje, vedno isto, meni je čisto vseeno kaj govori. Kakšno motnjo imam to?
Zakaj pa ne nardis partnerju uslugo in gres stran? Mu das polno skrbnistvo nad otroki pa se pejt gont pa norca delat okol. Ne pa da ppvzrocas bolecine ljudem, k jim ni vseen zate. Enostavno si sebična krava, ni to nobena motnja taka pač si. Nared mu uslugo pa spokaj, nej si najde eno fajn zensko k bo lepo skrbela za njegove otroke.
Brezčutna, 06.10.2020 ob 08:38
Nikoli nisem, poskušam imet rada vsaj svoje otroke, pa mi je vse skupaj dnevna rutina, da jih nahranim, pa še to že znata sama vrečt v mikrovalovko, pogrej in pojej, vse instant ko je za 5min gotovo. Vseeno mi je za vse pri 27ih. Sploh nevem zakaj imam otroke, ne znam počet nič z njima, niti pomagat pri dn, ne da ne znam, ne da se mi. Partnerja varam, se mi zdi da ve, pa tudi če odide jutri mi je vseeno, pa še otroke nej vzame, bo pa drug prišel. Denarja mi ne manjka, pred leti sem podedovala in imam dost za 5 življenj. Sama sem vedno urejena, imam širok krog ljudi okrog sebe, kar naprej vabijo in grem ven. Včasih me po več dni ni domov, partnerja pa pustim samega z otroci. Doma sledi drama, dretje, vedno isto, meni je čisto vseeno kaj govori. Kakšno motnjo imam to?
KAtastrofa! Zakaj ostajas doma? Spakiraj,naredi uslugo otrokoma in mozu in naj dobi polno skrbnistvo nad njima. Norca se delas iz ljudi ki jim je mar zate! Pocni kar zelis dokler ne skodujes drugim je to okej.
Aja in vazno,da si ti urejena. Koga briga za ostale?
Ce pa bos se dolgo zivela tako kot zivis in zaradi svoje sebicne riti unicevala ljudi,ki bi ti morali biti ljubi, pa te bo srecala ena stvar,ki pa je nadvse cudovita in,ce mene vprasas,neizogibna: KARMA
Forum je zaprt za komentiranje.