Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style do naravne barve

do naravne barve

Pozdrav.
Moje vprašanje oz. problem je sledeč. Do nedavnega sem si delala blond pramene, moja naravna barva pa je svetlo rjava (bolj mišja, kot se je prijazno izrazila ena frizerka). Hotela sem nazaj svojo naravno barvo, zato sem se šla tudi tako pobarvat. No, kjer sem imela blond barvo, je barva prijela super, narastek pa sem imela rdečkasto-rjavkasto-oranžne barve, da me je skoraj kap. Kljub prepričevanju frizerke, da nisem nič rdeča, sem se šla popravit k drugi, ki mi je naredila kar lepo barvo, je pa problem v tem, da sem si zdaj šele 3-krat oprala lase, pa mi že “tolče” nazaj rdeča barva, ampak samo zgoraj. Je možno, da se barva tako hitro spira??? In bistveno vprašanje: je sploh možno (glede na moj rdeč pigment), da me kdo pobarva na približek moji naravni barvi tako, da ne bom rdeča po glavi????
Lep pozdrav,
katy

Draga Kati.
barvanje je velika umetnost in ni ”kar tako namazati približno barvo”.
Popolnoma naravno barvo se z umetnimi barvami – pigmenti, ne da dobiti. Lahko pa je pribliek. Sicer se ne sekirajte zaradi nekoliko rdečega videza pri narastku. danes je vse moderno in možno. Ženske včasih malo pretiravate. vaši lasje rabijo počitek, saj so kar trikarat v kratkem času pobarvani. Priporočam kvaliteten šampon in masko za lase, kupljene pri frizerju.
lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

zdravo ! Rada bi izvedla kaj so naravne barve

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close