do konca in naprej čudno!
ojla.
pred 2 letoma sva se z enim sodelavcem ful dobr zaštekla, hodila na malico, se imela fajn, hodila na plavanje in kolesarjenje. sama sem poročena in moj mož ni imel nič proti tej zvezi.
potem pa ta tipson spozna žensko in je z njo v zvezi. njej je vse povedal kaj sva počela in da se ful dobro ujameva v pogovorih in to. ona je bila na smrt ljubosumna. po drugi strani pa sva midve komunicirali preko mailov. potem pa kar naenkrat on ne odgovori na sms.e, maile, nič. pa ju pustim pol leta na miru. potem pa njo malo povprašam po mailu kaj se dogaja in dobim njen odgovor: DOGOVORILA sta se, da ne bosta med sabo več govorila o meni, z mano komunicirala preko nobenega sredstva komuniciranja in skratka me ne želita več poznati.
kako se počutim, vam prav gotovo ni potrebno pisati,..skratka KUŽNO. oba sta stara okrog 30. ma ja, saj nista otroka, to je tako najstniško…da se dva dogovorita, da se ne bosta pogovarjala o eni osebi in jo ne bosta več poznala!
izgubial sem ga kot dobrega prijatelja, ampak če mu je veza z njo idealna, to sploh ni izguba.
fora je pa v tem, da ko se srečava midva, se obnaša kot da je vse ok.laže meni, njej, sebi?
želim vaše mnenje o tem, kako se lahko sploh dva kaj takega dogovorita in kako bi se vi počutili, če bi kaj takega izvedeli?
hvala!
HI,
Jaz imam ravno tako prijatelja iz faksa, s katerim hodiva na pijače, čvekava po telefonu, skupaj študirava,… Mož nima nič proti.
Bi pa imela veliko proti jaz, če bi imel tako kolegico on. Krivično? Verjeno res. Ne gre toliko o samozavesti ali zaupanju njemu, bolj gre za zaupanje njej, ki ji jaz absolutno ne bi.
Vedno bi me zanimalo kdaj bo želela kaj več, kdaj bo videla te kvalitete pri njemu v katere sem se zaljubila jaz, kdaj se bo nekega jutra zbudila in sklenila da bo naredila vse da bo njen. In kljub temu, da verjamem, da ne bi nasedel, ne bi želela tistega obdobja, ko bi me skbelo. Zakaj le? Naj ima moške kolege, pa bo mir pri hiši.
Mojca
Forum je zaprt za komentiranje.