Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev do kdaj ugovor pri informativnih izračunih z dne 9.5. ??

do kdaj ugovor pri informativnih izračunih z dne 9.5. ??

Prosim če mi kdo pove datum do kdaj je/bil možen ugovor…hvala!

Rok za ugovor: 13. junij 2008
Rok za vračilo dohodnine: 30.junij 2008
Rok za doplačilo dohodnine : 14. julij 2008

LP

Irna, to pa ne bo držalo. Rok za ugovor je 15 dni od prejema informativnega izračuna. Torej, če je “hvalaaa” prejela inf. izračun 9.5.2008, je rok že zdavnej pretekel, tako, da je njen izračun sedaj odločba, na katero se ne more pritožiti.

Ups, sem prehitro oddala.

Tako je, kot je rekla Irna. Datum prejetja se šteje 20 dni od dneva izdaje izračuna. TJ. 29.5.2008. Od tega datuma dalje začne teči 15 dnevni rok za ugovor.

Še enkrat se opravičujem za napako.

še zmeraj ni prav!če je odločba vročena (poslana) 9.5. in je čas za ugovor 15 dni (in ne 20!?), to pomeni 23.5! Po moji logiki od 23.5 + 30 dni, ni 30.6 ampak 22.6! Z drugimi besedami Simić & co. od davčnih zavezancev zahteva do dneva natančno predpisane roke, po katerih smo kaznovani z obrestmi, medtem ko sami meni nič tebi nič podaljšajo rok vračila za celih 9 dni, kar ni malo… in obresti? Jih bo plačal gazda Ivan?

Re: do kdaj ugovor pri informativnih izračunih z dne 9.5. ??
Napisal: dimagico
Datum: 13.06.2008 07:34

še zmeraj ni prav!če je odločba vročena (poslana) 9.5. in je čas za ugovor 15 dni (in ne 20!?), to pomeni 23.5! Po moji logiki od 23.5 + 30 dni, ni 30.6 ampak 22.6! Z drugimi besedami Simić & co. od davčnih zavezancev zahteva do dneva natančno predpisane roke, po katerih smo kaznovani z obrestmi, medtem ko sami meni nič tebi nič podaljšajo rok vračila za celih 9 dni, kar ni malo… in obresti? Jih bo plačal gazda Ivan?

Irna ima prav 9.5. + 20 dni, da se šteje za vročeno +15 dni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close