do katerega leta nagi na morju
Miss, prav imas, ljudje smo si razlicni. Letos julija, v Simonovem zalivu, si bom tudi jaz slekla kopalke, preden bom sla v vodo in se kopala gola. Tudi meni to pase in golote se ne sramujem, sploh pa svoje ne. Ko bom pa na kavici v lokalcku na plazi, si jih bom pa oblekla, ker mi ne pase da svojo nago ritko polozim na vso svinjarijo, ki jo za sabo na stolih pustijo tisti s kopalkami.
Nikoli nisem razmišljala o nevarnosti pedofilov na plaži, kljub temu pa nisem pristaš nagih ritk.
Ko se spomnim, kolikokrat se je mala zavalila v kako skalo, ko je iskala školjke, ali pa samo čofotala po vodi, pa ji je spodrsnilo in je plenička ublažila padec in kako popraskana bi bila ritka, če ne bi imela vsaj kopalkic na sebi, mi tudi na misel ne pride, da bi bil zdaj mali na morju nagec.
Nagca sta doma v kadi, na morju pa ne. Je pa res, da imam več kopalk vedno s seboj. A je to problem?
Seveda je tudi od plaže odvisno. Najbrž res ne bo plezal gol po skalah. In tudi če so nagci, niso nagci 100 %, sploh pleničarji ne. Ko je šel v vodo, smo slekli, je prišel ven, se posušil, potem pa čez čas pač plenico gor, da nismo svinjali po plaži. V vodi se pa otroci zelo redko pokakajo, to pravijo še strokovnjaki.
Forum je zaprt za komentiranje.