Najdi forum

Hy! Malo sem si po spletu ogledoval dlančnike in prišel do vprašanja: Ali je mogoče na vseh dlančnikih gledati filme oz. kakšne so minimalne karakteristike za gledanje.

PS: Kako je z igrami za dlančnik? ali sploh obstajajo in kakšne so kaj (če imate izkušnje)?

Hvala za odgovor-e!

***Ali je mogoče na vseh dlančnikih gledati filme oz. kakšne so minimalne karakteristike za gledanje.

Ne verjame, da na vseh, to je predvsem odvisno od njihovih zmogljivosti. No, na mojem dobrem starem Sonyju je možno 🙂 ampak komajda komajda spravim en film na Memory Card.

*** Kako je z igrami za dlančnik? ali sploh obstajajo in kakšne so kaj (če imate izkušnje)?

Igre za dlačnik kupuješ ali snemaš z neta brezplačne pač tiste, ki so primerne za tvoj Palm (ali kateri drugi) OS (operacijski sistem). Sama snemam dol zadeve s Sony Handheld spletnih strani, npr. tukaj:
.

Zastonjske igrice, ki jih imam jaz na dlančniku pa so precej klasične: od Tetrisa, raznih pasjans, nekaj vesoljskih streljank, potapljanje ladjic, memory,… za kupit pa dobiš svašta…

Hirkani

Aja, še to sem hotela rečt: ravno prejšnji teden smo bili na počitnicah na Bolfenku :))))))

Hirkani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close