dlake pri moškem
Pozdravljeni!
Jaz pa se na vas obračam s problemom mojega fanta. Je sicer dokaj poraščen po telesu, vendar ga to niti ne moti – niti mene ne 😉 Naju pa obadva moti njegova brada. Kot sama taka ne, vendar se ta brada seli vedno bolj proti severu 🙁 Da bi se bril čisto po vsem licu mu nekako ni, zato ta problem zaenkrat rešujeva tako, da mu tiste dlake izven linije normalne brade populim s pinceto – tako tudi dlje ne pridejo na plano. Vendar je teh dlak kar veliko, puljenje je mučno, pa gotovo jih bo še vedno več.
Zanima me, ali obstaja kakšno lasersko obdelovanje za take dlake, ki bi jih uničilo – če ne že čisto, vsaj za nekaj časa ali pa vsaj da jih postopoma pomori?
Hvala in lep pozdrav!
nevedna
Obstaja lasersko odstranjevanje dlak. Postopek je potrebno redno ponoviti večkrat.
Cena za en postopek je 40 do 65 eurov.
Na trgu je zelo veliko različnih laserskih aparatov- različni proizvajalci, izvajalci jih pa običajno oglašujejo pod istim imenom “laser”.
Na obrazu je običajno potrebno največkrat ponoviti tretmaje in sicer je odvisno od posameznika. Splošno pravilo pa je nekje nad 4- 10 krat.
Ni garancije, da boste do konca življenja odpravili ras dlak, to je odvisno od posameznika.
Forum je zaprt za komentiranje.