Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dlačice po bradi

dlačice po bradi

imam temne dlačice po bradi, ki na začetku niso bile tako močne, ko pa sem si jih začela puliti, so postajale vse bolj ščetinaste. sedaj, ko si jih izpulim, mine kak teden in preden dlačica pogleda ven, se mi naredi črna pikica, ki pa izgleda prav grdo. tega imam ogromno in dlačico moram potem dobesedno izruvati iz kože, kar pa mi pušča brazgotine po bradi in imam veš čas hraste. zelo sem obupana, ker to grozna zgleda. kaj naj storim? hvala za nasvet.

Se najbolj v redu bi bila laserska depilacija, ce je pri tebi to financno izvedljivo.

Ali imaš s tem kaj izkušenj?

Lp,
Kitara

ne, ampak sem slisala, da je treba ogromno potrpezljivosti in cakanja in nic soncenja po laserju….ne vem, ce bi se za to odločila

Edino laser ti bo pomagal. Pojdi delat pred poletje in potem jeseni, pozimi. Poleti tako ne delajo, ker si preveč rjav. Se splača, učinek je res enkraten!

Živjo,
Ja jst mam enak problem in bo treba it pod laser, če bi bil cenejši bi že šla ( 6 obiskov laserja za brčice je 80.000 sit v kozm. Omersi, odstrani jih pa približno 75% ). Me zanima če je v kšnem salonu cenejše, če kšna kej ve nej prosm pove.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close