Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dlačice na nogah – nujno

dlačice na nogah – nujno

Pozdravljeni

naslednji teden se s šolo odpravljam na maturantski izlet. Ker gremo na morje [ Grčija] bi bilo seveda lepo, da bi bile moje noge lepe in gladke.
Časa za britje in depilacijo ne bom imela, pa tudi..če priznam..se mi ne bo dalo. 🙂

Sedaj pa me zanima…razmišljala sem o možnosti, da bi v kozmetičnem salonu prosila za odstranitev dlak na nogah.
Sedaj pa me zanima, če ima katera s tem že izkušnje, koliko to približno stane, kje v Ljubljani bi bil kak primeren salon in seveda, koliko časa bi gladkost držala?
Tam bom 10 dni.

Najlepša hvala že vnaprej in lep dan vam želim

Gladkost nog drži vsaj 14 dni,ko pa se depiliraš dalj časa,lahko drži tudi 3 tedne ali 1 mesec.Depilirati se moraš vsaj 3 dni preden greš na morje.Cena se giblje od 2.000,00 SIT-5.000,00 SIT,odvisno koliko si depiliraš-cele noge,do kolen….Pri nas izvajamo vse vrste depilacij-s predhodnim naročilom.

ODGOVOR ANDREJE CITIRAM:” KO PA SE DEPILIRAŠ DLJE ČASA, LAHKO DRŽI TUDI 3 TEDNE,…” NI RES. DEPILIRANJE DOMA Z APARATOM TI DRŽI 14 DNI, ODSTRANJEVANJE DLAČIČ Z VOSKOM PA PRIBLIŽNO 3 TEDNE. PROBLEM SE POJAVI, KO PULIŠ DLAČIČE NEKATERE TUDI STRGAŠ, TAKO TI TE ZRASTEJO ŽE V ENEM TEDNU. Z VOSKOM POŠ ZAPRLA TUDI PORE, ZATO TI POČASNEJE ZRASTEJO. SVETUJEM TI, DA GREŠ V KOZMETIČNI SALON, RES PA JE, DA JE TA NAČIN ODSTRANJEVANJA BOLEČ SPLOH NA INTIMNIH DELIH.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close