Najdi forum

Zanima me okvirna cena počitnic na Djerbi. Smo pa dva odrasla in dva otroka (4 in 6 let).

Hvala!

Jaz se navadno obrnem na turistično agencijo. In ker kar veliko potujemo imajo že v “spominu” kaj si želimo.

Djerba je resda mali otoček, vendar imaš lahko hotel z golf igriščem zraven ali pa hotel z 10 minutnim pešačenjem do morja brez urejene plaže.

Tunizija je relativno poceni, vendar moraš razmišljati v smeri, da je to že Afrika. Še preden odpotujete si razčisti kar nekaj pojmov glede standardov…………………..

In še nasvet. To so zelo topli ljudje – ki bi pa za par šoldov prodali tudi senco pokojnega brata.

In vsekakor ne primerjajte!!!!!!!in ne žalite ali podcenjujte ljudi. So dosti bolj razgledani kot MI (kreteni) mislimo.

In muslimanske ženske so tako lepo oblečene da samo zineš.

Mislim, da boš najbolj relevanten odgovor dobila, če uporabiš Google in pogledaš po agencijah.

Odvisno od:
– datuma
– ranga hotela
– storitve

imam katalog doma in ga študiram
povej kateri termini in kakšni penzioni te zanimajo, pa ti povem okvirne cene

Hvala. Mislila sem pa za junij/julij in sicer hotel s 4* in all inclusive.

Lp

Ponudba v zadnjem hipu!

Za Djerbo velikokrat vidim oglase v časopisu, internetu, pa na teletekstu!

groba ocena za prvo polovico junija: odkoli 500 eur (na osebo ob prijavi 2 oseb) – vklučena letališka taksa in upoštevani popusti za zgodnje prijave, se pravi do konca feb.
Jih je pa nekaj tudi za 600 ali več
Potem se vsak termin za cca 50 eur dvigne, samo kaj ko so termini tako čudno postavljeni, da bi težko dala eno dobro oceno

A na netu ni cen zraven? Na vse cene moraš upoštevati še 79 eur letališke takse na osebo, popusti se pa razlikujejo glede na agencije, eni imajo na osebo, eni na prijavo. Pa ne pozabi upoštevati še ene 20 eur stroškov za prijavo – ne vem pa natančno kako se to po agencijsko reče

Sem se ravno zagrizla v pregledovanje, ker sem čisto po naključju ugotovila, da so cene za isti hotel pri 2 različnih agencijah različne, tako da bo očitno to še projekt… sploh zame, ker moram še otroke zraven prištet, pa eni imajo zastonj za otroke, drugi pa pavšal, pa je potem vprašanje kaj je cenej

Sem pa spraševala v Relaxu – imeli so eno ponudbo dneva, pa se je izkazalo, da je tu v bistvu redna cena+popust za zgodnjo prijavo…
Mi je pa gospodična prijazno razložila da bodo res ugodne last minut variante šele v juniju, če ne bodo popolnjeni termini in so vse ostale ponudbe dneva samo *** (pa jih imenuj kakor hočeš)

Te še kaj zanima??

Hvala, da si si vzela čas. Morda bomo pa res odšli sem na počitnice. Se že veselimo.

Lp

intelekta
smo šli, sam all inclusive ni bogvekaj, mi smo bili v hotelu penelop je bil kar v redu 4+

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close