Najdi forum

No končno sem se odločila za letošnji dopust. 19.7. potujeva s fantom s Kompasom na Djerbo. Hotela sem z Intelekto, vendar je vse polno ta termin – sem vezana na dopust. Rezervirala sva v hotelu Vincci Djerba Resort – upam, da je vredu. Vem da bo vroče, pa saj je bilo tudi lansko leto v Turčiji, pa se kar malo navadiš.

Tudi jaz sem želela rezervirat preko Intelekte in me je skoraj kap, da je vse polno. Zdaj potujeva že 7.6. preko Kompasa v hotel Vincci Alkatara. Morda še ne bo tako vroče v najinem terminu, pa še športno aktivna bova!

Midva s punco pa greva 15.7…sicer v hotel Abir (intelekta)…lahko bi se srečali, če hočeta…Takrat bova že zelo ‘izkušena’ glede Djerbe…he he

LP

Midva s fantom pa greva v začetku septembra v isti hotel (Abir). Dej ko prideta nazaj sporoči, kako je bilo!

LP!

Aja

Tudi midva letos potujeva na Djerbo, vendar septembra (16.9.) v Vincci-ja. Očitno je res že vse polno, zato sva komaj še dobila ta termin. A še kdo potuje takrat?

Midva z možem potujeva že 13. maja (v Vincija). Bom poročala, ko pridem nazaj.

Lp!

Mene je tudi skoraj kap, ko so mi dejali, da je vse zasedeno.

Tako da greva, moje dekle in jaz, v ta hotel 5.7. in tudi s Kompasom, Intelekta je imela zasedeno.
Upam, da ne bo prevroče.

Lepe počitnice vsem!

Uh, meni pa je danes uspelo dobit še zadnje tri proste karte za Djerbo..:)) In sicer potujemo 29.7. – 5.8..
Seveda mislim na agencijo Intelekta.
Drugače pa so rekli da je bilo že februarja vse prodano in sicer vsi termini do septembra.
Cene res ugodne in ni šans da te moje tolarčke pustim na Hrvaškem……Tunizija je že od nekdaj moja želja in sanjski dopust. Sedaj samo čakam in se veselim.:)))) Juuuupiiii!!!:))

čao

tudi jaz grem na djerbo 07.09.

Hotel Robinson Select Athenee Palace

Drugače je Djerba živa žalost če hočeš kaj za videt.
Ko sem bil v Hammametu je bilo ogromno stvari za pogledat.

Midva sva se ravno zato odločila za Djerbo. Raje imava bolj turistične kraje. Nisva ravno takšna, da bi si bilo potrebno ogledati to in ono.

Rada poležavama na plaži, grev na kakšno kavico, pijačo, zvečer rada zapleševa,…. Če pa slučajno kaj vidiva, je pa tudi lepo.

Hotel je na slikah zelo lep, upam, da je tudi v resnici tak.

Aja, MarkoR=zgornji Marko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close