Najdi forum

Djerba- za SARI

Zivjo Sari,

kot sem zasledila si bila junija na Djerbi v Hotelu Garden Park. Povej kaksen je hotel oz. cim vec, ker je za september prost samo se ta hotel, a nihce na agencijah ne ve nic o njem, tako, da sem malo skepticne glede hotela.

Hvala ti za odgovor.

Lp

Ocitno Sari ni vec na tem forumu, a mogoce kdo drug kaj ve o Hotelu Garden Park na Djerbi??

Mi smo pobrali en par, ko smo šli na izlet v Saharo, iz tega hotela. Prav tako je varovan kot vsi drugi, od zunaj pa je izgledal kot Djerba Palace, torej bolje kot Djerba Sun. Sicer se pritoževal ni nihče in sklepam, da je verjetno prav v redu. Lahko pa greš na spletno stran o hotelih (ne vem naslova – je pa nekje med letošnjimi številnimi elektronskimi pisanji o Djerbi naveden) in tam je vsak hotel ocenjen od 1 – 5 glede na urejenost, animacijo, plažo, …
Lepo se imej

SARI, REZERVIRALA TA HOTEL,NA NEMŠKIH STRANEH VIDLA TAKE KRITIKE, DA ME JE MINILO!HORRORHOTEL.PRITOŽILA SEM SE IN DENAR DOBILA NAZAJ.MORALA BI IT 09.08.04
NAPIŠI E-MAIL NASLOV ALI TEL.
FFUUULL FULL SLAB HOTEL,SEM SE DOPISOVALA Z ENO IZ NEMČIJE IN JE REEKLA DA JE PODEN OD PODNA.
POJDI NA YAHOO, POLPA VTIPKAJ HOTELKRITIKEN ALI HOTELBEWERTUNGEN.UPAM DA VEŠ NEMŠKO.MENI SO ŽIVCI ČIST ŠLI PREJŠNJI TEDEN.RES NISEM BILA V HOTELU, AMPAK ZAKAJ MISLIŠ DA SO MI VRNILI DENAR, ŠE PREDEN SEM ŠLA TJA.ČE BI ONI BLI ZIHER DA JE VSE O.K. MI SIGURNO NE BI.
PIŠI

Sari se je preimenovala v Tissa, tako da nekaj sm ti ze napisala pod mucin naslov- prste stran od garden parka- kar vsekakor ni res!!!!.tudi mi smo kar nekaj casa tezili za slike hotela in cez par dni smo jih tudi dobili- lahko ti jih posljem ce zelis:-)

ja prosim.

petraca@email.si

Tina, imas meil s fotkami hotela;-)

IN, KAKŠNE SO FOTKE?

lepe, ocitno so tisto stare slike.
Glede na to da je bila Tissa dol ji cisto zaupam in mislim da bo ok.

FAJN.ŽELIM TI FFUULL LEP DOPUST.
PLEASE, KO MSE VRNEŠ, NAPIŠI KAKOK JE BILO.O.K?
NO, JAZ PA SEM SE ZAJ…DA SEM STORNIRALA.
AMPAK SE VSEENO BOLJŠE POČUTIM, DA NE GREM TJA!
PA DRUGO LETO NA DJERBO!
LEPO SE IMEJ
ČAO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close