Najdi forum

Djerba- meduze

Kot prvo prosim ne me linčat, ker zopet omenjam Djerbo. Samo zanima me, če je tam v morju res veliko meduz. A se je boljše kopat v bazenih kot v morju? Hvala LP T

Mati….nobeden te ne bo linčal zaradi tvojih vprašanj…ampak , ali se ti ne zdi da so čisto obrobna….poglej…na Djerbi sem bil 14 dni in z meduzami ni bilo problemov….sicer so bile, toda jaz jih na plaži kjer smo se kopali nisem videl nikoli….meduze so plave barve in po pripovedovanju čisto nenevarne…tako so trdili…izkusil si pa nisem.
Sicer pa ja …..lahko si ob bazenu….toda pazi ,da se ti nebo zgodilo da na koncu sploh neboš vedela da si bila na morju ( veliko lepih bazenov je pri nas tudi…a ne ) tako kot se je nekemu paru , ki me je po cca. 10 dneh vprašal ( sicer za drug hotel , ne za ta v katerem sem bil jaz) ali ima njihov hotel tudi svojo plažo….in ….gledal sem zabodeno…..saj je njihov hotel ležal dejansko na plaži….toliko o tem,

ne. jst sm po petih dneh srečala prvo, pa še ta je bila naplavljena na obalo… očitno je bilo, da je bila že nekaj časa tam. to je bilo vse. so nas pa opozoril, pa na srečo ni nč blo…

Ko sem bil na Djerbi nisem videl niti ene meduze zato le brez strahu

Na dopust grem na Djerbo, kjerkoli že to je.
Zanima me, ali lahko pričakujem, da bo tam kaj sijalo sonce?

Tudi mene zanima, kakšno bo tam vreme 29. februarja ob 4h popoldne.
Pa če je slučajno že kdo bil tam, a pri hotelu Vinci ponoči tudi Luna sije?

Ne, pesek se bo sveto in ti kazal pot.

Msilmmm, kr neki.

a si ti iz siskke.

kdo i ti

Sonca ne bo, tam te pa čaka ena ogromna meduza, ki ima velika usta in samo še čaka, da te pohrusta. Tako.

Mislim na Mr_Zlobo, da ne bo pomote.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close