Djerba- LTI HOLIDAY BEACH
Zivio Kaja!
tako kot se ti sem se tudi jaz pozanimala vse o tem hotelu.
Hotel je zelo lep, recepcija precudovita, sobe so lepe, ciste, vse imajo klimo, velik balkon na kateri sta miza in dva stola. Wc in kopalnica sta locena. Sef in mini bar sta proti doplacilu.
Hrana je pol evropejska in pol njihova. Velik izbor solat in sladic. Meni je bila hrana na zacetku vsec,
potem pa sem se je ze navelicala. Ima nek njihov specificni okus.
Bazen pred hotelom je ogromen in lep (tako kot na sliki v katalogu). lahko se naplavas. Slaba stran bazena je le, da moras zjutraj hitro vstati in si rezervirati lezalnik in sencnik, ce ne bos cel dan na hudem soncu.
Midva sva imela all inclusive. Tukaj imas zastonj vse tri obroke, poleg tega pa se ob bazenu od 11 do 17 kokice, palacinke, neke hambugrerje, …
Ce sem odrkrita nisva zapravila skoraj nic, saj sva imela vso hrano in pijaco vkljuceno. Sla sva pa pogledat krokodiljo farmo in na izlet po otoku. Krokodiljo farmo sva sla v lastni reziji z taksijem (priblizno 30 dinarjev za oba), na izlet po otoku pa sva sla organizirano (22 tunizijskih dinarhev na osebo).
Drugace sva mislila se iti na otok flamingov, vendar e moza opeklo in nisva sla. (milsim da je bilo 40 dinarjev na osebo).
Lahko se gres v saharo ( 180 dinarjev na osebo).
Midva sva sla z agencijo Kompas. Je bilo kar uredu, vodicka Nastja je bila super.
Imam tudi nekaj slik iz hotela, pa sobo, bazen , plazo, …
napisi mi mail pa ti jih posljem!
LP
Ksenija
Ce te se kaj zanima pa kar vprasaj!
Zivjo Ksenija,
najlepse se ti zahvaljujem za informacije. octino bom tudi jaz letos svoj dopust prezivela v tem hotelu.
Zelo bi bila vesela slik, ki mi jih lahko posljes na petraca@email.si.
Najlepsa hvala, KAJA
Forum je zaprt za komentiranje.