DJERBA, HOTEL CASTILLE
Tudi midva greva v četrtek. Tu imaš link s slikami in opisi tistih, ki so tam bili …
http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Djerba+Castille-hid_29265.html
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › DJERBA, HOTEL CASTILLE
Nekje 25.07.2008 se odpravljamo v omenjeni hotel, pa prosim za namig veselih in razočaranih turistov ki ste ga že obiskali. Mogoče tudi kaj se v okolici splača ogledat, pa še kakšna uporabna informacija. Lepa hvala Rafael
Ti raj tarok študiraj, ne pa na dopust:)
Pozdravljen,
tudi jaz se odpravljam v ta hotel in sicer 24.7.2008 (iz Ljubljane) ob 14.uri (let 15.50)…
Tud jaz sem že vse možno pregledal po spletu pa nič opisov glede tega hotela… Bomo vidli kak bo…
Letalski prevoznik je že neki tunizijski Karthago al kaj že (sumljivo) :)…
Ja to bo res sumljivo:)
Uf, a v hotel Castille greste?
A se res nihče prej ne pozanima, ampak potem, ko je že prepozno…
No, po toči zvoniti je prepozno. Jaz bi s seboj vzela svoj pribor, posteljnino in brisače.
ja pa še ta karthago, sumljivo,sumljivo..
A dej ga ne seri tunizijka…
Resno sprašujemo če ma kdo izkušnje… Da pa posteljnina ni ok, pa brisače pa to, to pa 100% ne dvomim. Konec koncev je le 4*…
Kaj pa hrana? Kakšni stili so pa to? maš kaki sncak bar? (hamburgerji, pice? za vsak slučaj… hehe)?
Pa spregledala sem, da letite ob 14 uri. Če greste takrat, se prepričajte, da boste sedeli na sedežih A in B, ker na C in D v tem času nemarno sije sonce in vam lahko pokvari let.
Tudi midva greva v četrtek. Tu imaš link s slikami in opisi tistih, ki so tam bili …
http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Djerba+Castille-hid_29265.html
Aja, pa še nekaj – malo pobrskaj po forumu, je že nekaj povedanega o hotelu in so vsi zelo zadovoljni. Tudi po ocenah sodeč je vse super, prp. zaenkrat še nisem slišala nobene kritike.
No na tistem linku sem si že vse pogledal in izgleda super…
Bomo videli… Sicer pa za taki denar itak ne morš nevem kaj pričakovat…
Se potem vidimo v četrtek!
PoZDRAVLJENI!
Tisti, ki ste bili tam letos…kakšni so vtisi..js namreč nameravam it septembra na Djerbo in razmišljam, da bi šla v ta hotel…Kakšni predlogi? Ali pripombe za ta hotel??
Forum je zaprt za komentiranje.