Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba- Garden Park hotel????

Djerba- Garden Park hotel????

Zivjo,

prosila bi za pomoc, iscem informacije o hotelu Garden Park na Djerbi.

A je ze bil mogoce kdo v tem hotelu? V nobenem katalogu in nobeni agenciji ne vejo nic o tem hotelu, kljub temu da ga sedaj imajo na novo v ponudbi, ker so hoteli baje zelo, zelo zasedeni.

rada bi karkol prej vedela preden ga rezerviram, zato bo dobrodosla vsaka informacija.

Hvala, Tina

Jaz sem bila. Kar soliden hotel, sobe klasično opremljene, dovilj velike. Zunanji bazeni dobri, hrana odlična. Plaža je pa tak vsepovsod ista in tečni arabci so vsepovsod neglede kam greš.

Kje pa je ta hotel, a so ostali hoteli zraven?

Kam si sla kej na izlete, si sla z agencijo?
Koliko si kaj zapravila, verjetno je kar drago, al ne?
Se kaj dogaja zvecer v tem hotelu?
Kaj pa glede cistoče, so vsaj dokaj urejene sobe?

Hvala ti Erika za tvoje odgovore.

lp

Od letališča cca 30 minut, to je pa spet odvisno od tega kam bo še avtobus prej zavil, običajno razvozi več hotelov naenkrat. Nas je odložil nekje vmes. Je pa hotel v turistični coni, kar nekaj hotelov je v bližini. Sobe čistijo vsak dan. Motilo me je le, da so vsepovsod mačke, tudi v jedilnici. Na safari nisem šla, ker sem bila 8 tednov noseča. Smo pa parkrat vzeli taksi in šli okorog po otoku do bližnjega mesta Home Couk (približno tako se reče). Cene so kar visoke, kava je bila okrog 300 sit, pa jo dobiš samo za en požirek (manjše skodelice še nisem videla). Drugače pa za spominke (lončeni izdelki, usnje, …) moraš pa kar zbijat cene. Meni je bilo zoprno ko sem gledala kakšno stvar in je potem tako tečnaril arabec naj kupim. Šla sem že ven in je priletel za mano. Vsaka stvar ki se je dotakneš že pričakujejo, da kupiš. Pa drli so se za nami če smo hoteli kaj slikat (npr. ulico, trgovino, kamele): five dinars footo! V hotelih so neke vrste diskoteke, vendar veliko nisem hodila ven. Šli smo raje v gostilni in si naročili vodno pipo, ki jo potem kadi cela družba do onemoglosti, pa še kar ni prazna. To je trba probat, tudi če ne kadiš. Če graš na Djerbo samo ležat na plažo in uživat je super!

A kdo slučajno ve,če v tem hotelu otrok do 5. leta letuje brezplačno.Kje naj izvem?

HOORRROOORRHOTEL!
POGLEJTE NA NEŠKE STRANI.1X ŽE ZAPRT ZARADI BOLEZNI!
BI MORALA ITI 09.08.2004 IN SE PRITOŽILA.DENAR DOBILA NAZAJ.
POGLEJTE MALO NA NEMPKE FORUME – HOTELKRITIKEN

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close