Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice djerba cene fakultativnih izletov

djerba cene fakultativnih izletov

mi gremo letos v Miramar Djerba Palace. glede poldnevnih izletov me zanima, koliko je treba plačat na osebo, in ali se za otroka (3 leta) plača ista cena fakultativnega izleta kot za odraslega. hvala.

mi smo sicer bili na celini, pa vendar mislim da se cene ne bi smele kaj dosti razlikovat. za poldnevni izlet npr. jahanje kamel ali vožnja s piratsko ladjo stane 33 TD, za otroka do 12 let 50% popust, pa do kosila si nazaj
(1€ = 1.85 TD)
lp

yst, na Djerbi je izlet z gusarsko ladjo neprimerno boljši in poteka preko celega dne, če se gre preko agencije je enkrat dražje, vendar je žur bolj zagotovljen kot, če se sam s taxijem zapelješ v pristanišče, ter se vkrcaš na eno od ladij potem, ko si zbarantal primerno ceno, ki mora biti vsaj le polovica agencijske. Če imaš srečo ter prave gusarje pa soturiste je razpoloženje zagotovljeno, torej agencija ali lastna režija ?

Pozdravljena!
Mi smo bili z 3 letnim otrokom oktobra na Djerbi in za otroka se plača 50% kot je že napisal yst. 😉
Mi smo si kr vse ogledali, kar so ponujali na Djerbi prek agencije, razen krokodiljo farmo smo si planirali v nedeljo z taxijem…..vrjetno bo otroku všeč, kako hranijo krokodile ( vsak dan je odprto, ker se hranjenje začne ob 17h)….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close