Djerba – all inclusive – kam?
Bila konec junija v hotelu riu palace royal garden in bila zeloooo zadovoljna. Hrana zjutraj od 7 ali 8 pa tja do 17 ure non stop na voljo. In to ob bazenu ali v restavraciji, pozen zajtrk je res pozen tja do 12 ure:). Ob 19 uri pa se pričela večerja ( prvi del, drugi pa ob 21). Pijača na voljo non stop do 24h in sicer: cola, fanta, sprite, sokovi, ustekleničena voda, coctaili (brez in z alkoholom), pivo, vino,….
Hotel je imel lasten disco, pa še en v bližini na plaži. Do plaže je pa cca. 200m.
Cao!
Najboljši hotel oziroma klub na Djerbi je Magic life.(vsaj bil je ko sem bil jaz tam 4 leta nazaj.)
Ima po moje res edini pravo all inslusive ponudbo.Poleg minimuma, ki ga morajo imeti all inclusive klubi
se pri njih ponudba nikjer ne konča.
Vključeno imaš šolo surfanja ,izposojo surfa,smučanje na vodi,vožnjje z banano,izposoje čolnov ,kajakov.več vrst savn,dva fitnessa masažo ….V drugih klubih se vse to drago plačuje,če je sploh na razpolago.
Poleg tega ti nudijo uvožene alkoholne pijače in ne lokalnih kot jih dobiš v drugih klubih.
Od polnoči naprej imajo še midnight snack,ki zgleda bolj kot kosilo.Vsak popoldan na plaži pečejo ribe in še in še stvari.Vsak večer imaš na voljo 4 restavracije in izbiraš med res ogromno različnimi okusi.
Bil sem že v veliko all inclusive klubih ampak se z Magic life ne more prav nobeden primerjati.
Je sicer malo dražji aranžma,samo ko premislis kaj je boljše ,je lahko le en odgovor-Magic life.
In ko prideš iz dopusta rečeš: prišel sem iz Magic-lifa, ker pozabiš v katerem kraju in kateri državi si bil. Dejansko je vseeno ali grež na Kreto ali v Side (Turčija) ali na Djerbo – povsod je evropska hrana in evropska pijača, veliki bazeni z aquaparki, nemško govoreči animatorji, moderni fitnesi, mehiška in kitajska restavracija, … Zares MAGIC!
Magic life ima res veliko ponudbo a se jo tudi pošteno plača. Na koncu koncev več kot pojesti in
popiti ne moreš. Zato je premislek umesten, če je vredno dati +50.000 sit za ta naj AI. Sem si
ogledala ta ML na Djerbi in jaz zanj nebi dala niti 100.000, kaj šele več, ker je eden najslabših v
primerjavi z drugimi v Tuniziji. Tudi mnenja gostov so zelo kritična do njega.
Sicer pa izbira hotela in AI je od posameznika kaj si kdo želi.
LP in prijetno dopustovanje.
Forum je zaprt za komentiranje.