dizli
Kolesar1, kaj je to prijetna in udobna vožnja???
– da ne slišiš vetra,
– da ne občutiš grbin (vzmetenje)
– da se voziš počasi (kar že v osnovi zagotovi prvi dve trditvi)
– da opazuješ kolesarke in njih r..i ob cesti
– da ne zaviraš sunkovito
– da imaš avtomatika
– da imaš veliko odlagalnih površin za pijačo
???????
kakšen je ta “občutek”???
vse to lahko dosežeš z obema, je pa režim vožnje med njima drugačen!
Ja še to, saj vem da vse veš, pa vseeno.
TDI, JTD D4D KTMT???
Vsepovsod nek T torej že v osnovi S TORBO. Nekaj pa se mora tud poznat ne?? napram enem revnem bencincu 1.4.
Daj ti enga 1.9TDI s tistimi >130 KM primerjaj z isto kubno prostornino enga Volva 1.9T4??
Al pa primerjaj stare dizle brez TORBE s starimi bencinci???
lp JO
JO,
Očitno še zdaj nič ne razumeš, čeprav si si že sam skoraj odgovoril.
“vse to lahko dosežeš z obema, je pa režim vožnje med njima drugačen!”
in prav ta drugačen režim vožnje meni , da boljši občutek in večjo komoditeto med vožnjo.
Jaz sem primerjal primerljive motorje.
Stari dizli so bili “traktor” motorji. Na področju “diesel” motorja je v zadnjih letih narejen ogromen napredek. Tudi bencinci niso več , kar navadni motorji, tudi oni imajo vsaj kakšen V ali T na oznaki (VVTI, VTEC, …..) zato je težko reči, kaj je tisto kaj dela motorje enake: kubikaža, moč, navor, obrati, cena, …..
Če gledajmo motor enake kubikaže je premalo. Vsi vemo, da ima bencinec večjo moč pri višjih vrtljajih zato ne potrebuje velikega navora. Diesel enake kubikaže ima manjšo moč in večji navor, zato dosega nizke vrtljaje.
Vse kaj lahko primerjamo je kakšen občutek imamo pri uporabi podobnega avtomobila različne izvedbe. Tu sem in še vedno dopuščam možnost, da smo ljudje različni in da uživamo v različnih stvareh. Torej sploh ne vidim kje je problem.
Jaz nisem nikoli trdil, da se diesel bolj isplača, ker malo porabi. Jaz trdim, da se izplača tisto v čemer boš užival, če si to lahko privoščiš.
Tudi S200 in podobni bencinci niso šparovna in vsepovsod uporabna izvedba, pa bi je večina imela, če bi si jo lahko privoščila. Jaz tudi, kot drugi avto.
Kolesar 1, res je, da so bili stari dizli traktorji, ampak so mel pa mašine “trotl zihr”, ki si jih z lahkoto in poceni popravljal. Ampak tehnika je šla pač naprej…
Drugače pa dizel dosega večji navor pri manjših obratih zaradi kompresije.
Je pa res, da človek naj kupi tisto, kar mu pač ustreza, imamo vsaj mehaniki več dela, da zaslužimo za kakega športnika:))))
Moram priznat, da si res čuden…
..odgovoril nisi na nobeno vprašanje o udobni in prijetni vožnji…
..samo občutek še ostaja..
..sori, res ga ne razumem…
če se z dizlom lahko v 4. pelješ 50, z bencincem pa NE, pač daš v tretjo.. pa se enako pelješ, res pa da ti mal šparaš, sam tebe to NE zanima,
.. če te to torej ne zanima, se kot normalen voznik pelješ pri 2500o/min pač odvisno pri kateri prestavi koliko, jaz se pa pač peljem pri cca 800-1500o/min večjih obratih(odvisno od skale-kje si). enakomerno in uživam v vožnji.
Vmax in pa pospeški te ne zanimajo, kaj bi potem sploh rad dokazal. a misliš da bencinar pri tistih večjih obratih že ruli, če je ista hitrost tudi piš vetra nima veze, kaj potem ti daje ta občutek, …da nič ne šaltaš, da ti v manjši hrib ni treba dodati gasa-spet šparaš-, a si v dizlu bolj zirh kot v bencincu…
skratka, ne ga biksta, avto ti bolj paše, to je to, povej ko človek, pa še trenutno so modna muha…
evo
lp JO
Še enkrat ti povem, da ne več o čem govoriš. Obstaja razlika v katero sem se “zaljubil” prvič ko sem naredil daljšo vožnjo s “ta pravim” dieselom, čeprav sem do tedaj 30 let vozil bencince in diesele imenoval “traktorji”.
Moda v smislu, ki jo ti navajaš me ne zanima.
Probaj si izposlovat vikend testno vožnjo z enim od navedenih dieselov. Mogoče boš razumel o čem govorim.
S2000,
Na tvoj stavek:
….res je, da so bili stari dizli traktorji, ampak so mel pa mašine “trotl zihr”, ki si jih z lahkoto in poceni popravljal. Ampak tehnika je šla pač naprej…
lahko nadaljujem, da je prej tudi stare bencince lahko popravljal vsaki “šraufenciger” mehanik, nove pa ne more.
Tako, kot si se ti zaljubil v pravga diesla, mene to SPLOH NE zanima, in imam boljši občutek ko sedim v bencincu,…
… še posebej pozimi,
….pa ob kakšnih “nafta-črpalka” problemih…hehehe
tako sva si glih
in sva srečna vsak pri svojem..
..me pa veseli, če je seveda res, da ne spadaš med tiste, ki imajo gnar za 7MIO DIESLA, nimajo pa za bencin/nafto, pa šparajo..
lp JO
Me veseli, da se na koncu vseeno razumemo. Moj primarni namen pri vsaki stvari ni šparanje temveč uživanje v izdelku, ki sem ga kupil, pa naj gre to za avto, kolo, uro, copate, hrano, pijačo ali ….., če pa pri tem še kaj prišparaš ni odveč.
Meni je dovolj, utrudili ste me. Tisti, ki je hotel razumeti je razumel, kaj sem hotel povedati. Vsakemu svoje. Ne obstaja najboljše. Eni imajo rajši blond drugi črnko eni suho drugi debelo. Važno je, da smo vsi zadovljni.
No, da še en dizlaš pove svoje:
Prej sem vozil bencinarje okoli 1,8 prostornine, zdaj pa dizel 1,9. Čeprav je bil vsaj zadnji bencinar na papirju močnejši, pa v praksi to sploh ni res. Avto voziš nekje me 40% in 80% nazivnih vrtljajev. Pri dizlu je to od 1600 do 3200 vrtljajev, pri bencinarju pa recimo od 2300 do 4600. No, in sodobni turbodizlaš je v tem območju bistveno, ampak bistveno močnejši. Igraje in z lahkoto, ne da bi oddajal kakšne matrajoče zvoke sledi prometu na avtocesti. Ne sledi, vodi promet!
Letno prevozim kakšnih 50.000 km. Nikoli več ne kupim bencinarja! Tako lahkotno premagovanje kilometrov kot to počneš s turbodizlom, lahko samo z bencinarjem nad 2,5 litra. Najbolj občutna razlika pa je ob vklopljeni klima napravi. Pri bencinarju si jo moral pred vsakim prehitevanjem izklopiti, pri dizlu pa jo sploh ne čutiš.
Je pa nekaj res. Tisti ki kupujemo turbo dizle, to ne počnemo zaradi varčevanja, prej nasprotno. Kupujemo jih zato, da se postavljamo in da vladamo na avtocestah! Amen!
jooooooooooooooj……..
preden ti v pospeških spravis 100 skupaj s tvojim turbo dizlom moraš trikrat prestavt………..no, men ni treba…..jest sam enkrat……
ti občutki pospeševanja pri močnih TD močno varajo……sej butne…ampak v razponu 1000 obratov…..pol se pa hitr vse neha….
vladaš avtocesti……….hehehehehe…..valda…..kar vidm dizlašov po cest se vsi vozjo na 1250 obratih v peti al pa šesti prestavi točno 112,7 km/h……Šparajo namreč……….
JO-ju in še večjemu jooooooooooj-u
Se vidi, da sta dizle vohala samo od zunaj. Preberita si kakšen test in primerjajta čase za pospeševanje od 80-120 km/h pri dizlu in kakšnem 20% močnejšem bencinarju. Bosta presenečena!
Primerljiv bencinar je močnejši le v zadnjih 10% vrtljajev. Ker pa vsi niso Alfe, je njihov zvok v tem območju obupen in utrujajoč, pa še avto daje občutek, da se bo ravnokar razletel. Kaj kmalu se tak bencinar utrudi in mi dizlaši, ga v lahnem drncu igraje prehitimo.
Sicer pa z bencinarji stalno tekmujemo v pospeševanju na cestninskih postajah. In ravno tu se vidi, da ste res bolj bogi!
Juris,
Praviš “Prej sem vozil bencinarje okoli 1,8 prostornine, zdaj pa dizel 1,9, Čeprav je bil vsaj zadnji bencinar na papirju močnejši, pa v praksi to sploh ni res”
Pa poglejmo moje ugibanje:
-večina 1.8 bencin mašin ima do 100kW
-razen alf in hond ki imajo >=100kW
-1.8 s TORBO ima 110kW (passat, audi)
-1.9 volvo T4 ima 147kW
-večina dizlov je 1.9 med 90 in 130KM (70-92kW) !s TORBO!
dejasnko me zanima kak ti dirkaš s tistim 1.8 s TORBO,al pa z unimT4, pa ne na avtocesti, saj tam zna vsak bedak tišat gas, se vidi, da nisi nikol dojel užitke bencincev čez ovinke..
JO, pri današnjih dizlih se skoraj ne opazi, da so dizli – imajo skoraj enake kvalitete v pospeških kot bencinci. Seveda moraš gledati tudi na kubaturo. Ti povem, da kakšen Accord 2.2 iCTDI ali pa BMW 330d švisne kot kak bencinar. Sicer sam bolj uživam v vožnji s svojim S2000, vendar tudi kakemu dizlašu ne morem prav nič oporekati, razen tistega, kar sem napisal zgoraj o vzdrževanju.
Najdražji JO!
Saj ti ni pomoči. Kaj tiščiš te tvoje turbo-bencinske eksote? Turbo-bencinarji so passe! Če jih ima še kakšna tovarna v svojem programu so njihove prodajne številke mikro-malne.
Današnji normalni svet se vrti okoli atmosferskih bencinarjev in turbodizlov. Normalni kupec se odloča med 1,8-2,0 bencinarjem in 1,9 TD, ali pa 1,4-1,6 benc. in 1,5 TD. Tu je dilema in moja primerjava ter primerjava drugih sogovornikov.
Se ti vidi, da le brskaš po katalogih in sanjaš o “koruzi”!
“Če jih ima še kakšna tovarna v svojem programu so njihove prodajne številke mikro-malne.
“
morda, morda….
audi, passat, mondeo st..
moj point je da dizli za dosego omenjenih rezultatov, katerim se eni tako opevano čudite in nam jih molite v nos, potrebujete povsem drugačno (bolj zahtevno) tehniko, kar bencincu uspe brez tega, zato to vedno POUDARJAM. Če je pač dandanes svet v objemu ekonomije vas povsem razumem in vam obenem omenjen lahek drnc napram istemu bencincu ne oporekam.
Oporekam pa temu da vrhunec dizelske tehnike s katero se vi primerjate NE drži KM koraka z vrhunskim bencinarji,
O koruzi imaš žal prav..zaenkrat..
Juris
Ce bi spremljal avtomobilsko industrijo, bi vedel, da se turbo bencinarji vracajo, in sicer pri majhnih motorjih (tam med 1.0 in 1.4 litra) kot alternativa dizlom … Sicer pa bo delez dizlov v prihodnosti zaradi precej hujsih eko-zahtev zelo verjetno padel (ker bodo prrecej drazji od bencinarjev), alternativa bodo mini turbo bencinarji (tudi v hibridnih kombinacijah) z neposredim vbrizgom …
JO,
Res si pravi pek. Zakaj primerjaš KM. Saj one ne povedo nič ali zelo malo.
Nasploh sem že povedal, da se težko pove kaj je ekvivalent (KM, kubikaža, navor, obrati, cena, občutek v vožnji) za primerjanje dveh motorjev različnih izvedb. Kaj bi rekli za vankel, ki ima manj kot 1000 kubikov in dvojno konjev kot bencinar? Nekdo je rekel : diesel odlično vleče v razponu od 1000 obratov potem je konec.
Pozabil pa je da 1000 dizelskih obratov ni enakovrednih 1000 bencinskih obratov.
Za lažje primerjavo bom izbral kolo, ki je dovolj enostavno, da vsak razume.
Če dva kolesarja vozita vzporedno eden v lahki in drugi v težki prestavi ima eden niske in drugi višje obrate. Če tisti s težko prestavo in veliko sila potiskanja(navor) dvigne obrate se bo njegova hitrost povečala za toliko, da bo moral tisti, ki vozi v lažji prestavi(manjša sila potiskanja in višji obrati) za veliko več dvigniti obrate, če hoče voziti sporedno.
To pomeni, da je tisti razpon od 1000 diselskih obratov dovolj, da se hitrost zelo poveča. Za enako povečanje hitrosti bo moral bencinec dvigniti obrate dosti več. Torej čeprav ima bencinec teoterski večji razpon obratov mu ti ne pomagajo prav dosti.
Govoriš o tehnologiji. Bencinci morajo imeti tudi zelo napredno in sodobno tehnologijo( 16v, dve odmični gredi, varijabilno odpiranje ventilov in še kaj, če hočejo biti enakovredni sodobnemu dieselu. Torej ne flancarite o navadnem bencincu. Ti so samo v muzejih.
No Kolesar1, morda sem res,..
… jaz se bom raje izognil raznim klasifikacijam, v tem smislu..
..v bodoče loči komu repliciraš…
mislim, da nima smisla debatirat, vsak pač ima svoje mnenje. Če vam dizli pašejo, jih vozite, če vmes prehitite bencinca in še pršparate tud OK.
Skratka, srečno vožnjo.
lp JO