dizel turbine itd.
a je tukaj kaj mehanikov ali kakšni ki se malo bolj razumejo na avtomobile oz turbine za dizle.
Zanima me zakaj se lahko največkrat obnavljajo turbine za dizle in zaradi česa se turbina lahko obnovi, da je samo za obnovitev ne za novo ampa obnovitev, a je to mogoče zaradi tega, če se avto pozimi dobro ne ogreje pa se vseeno spelje in ne vozi tako kot je predpisano za turbino, je to vzrok za nastanek obnovitve turbine ali je kaj drugega.
Potem bosch pumpa, če še ni bila nikoli obnovljena kako je potem s tem in zaradi česa lahko pride do tega, potem vztrajnik kje je to ali je to mogoče povezano s sklopko, potem egr kaj je to, potem pa še vbrizgalne šobe to pa so injektorji, zaradi česa pa lahko pride do te menjave in to se mi zdi je vse povezano z dizlom.
In se mi zdi, da se največkrat lahko obnovi samo turbina in to je to, ali so problem lahko tudi te druge zadeve in zaradi česa lahko pride do posamezne okvare tega.
za konec pa zaradi česa pa treba turbino zamenjeti že z novo.
pa govorim za dizle vw passat, audi, bmw, letniki vsi okoli 2003, kako je z vsem tem
trenutno nimam nubenega dizla jaz osebno ampak me zelo zanima okoli teh zadev, ker v kratkem bi imel dizla.
hvala za odgovore
lp.
Kopirano iz druge teme…
Hmmm, tule je napisanih nekaj bedarij… Prva je ta, da se turbina vrti z 20000 vrtljaji… Turbina se vrti krepko hitreje, 80, 90 tisoč vrtljajev, pri bencinarjih pa 150 in celo do 200 tisoč vrtljajev.
Dalje turbina redkokdaj crkne nenadoma…to se dogaja v primeru, če se odluščijo kake saje iz sesalnega kolektorja in potem povzročijo debalans turbinske vetrnice. V temu primeru je odpoved takojšnja. V večini primerov je problem obraba na ležajih, predvsem zaradi napačnega načina vožnje, ko se folk usede zjutraj v mrzlega dizla in ga mrzlega tiščijo, oz se pripeljejo z avtom iz avtoceste in ga razbeljenega ugasnejo. Takrat turbina začne žvižgat. Včasih se še pred žvižganjem da opaziti da so cevi mastne in podobno. Tudi žvižganje je na začetku komaj slišno, potem postaja vedno glasnejše.
Pri teh novejših dizlih z variabilnimi turbinami je pogost problem tudi to, da se zaradi saj zataknejo vodilne lopatice v kaki čudni poziciji in potem avto nima nobene moči. Še vedno sem mnenja, da z vožnjo dizla tudi na kratke relacije ni nič narobe, ga je pa treba vsake toliko malo naterati po avtocesti ali pa v kak malo daljši klanec, da se fino skadi.