Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice divja plaža na slovenski obali

divja plaža na slovenski obali

Kje je kakšna divja plaža na slovenski obali, da se da sončiti brez vsega… FKK me ne zanima…

strunjan – izola..je pa otežen dostop, z japonkami ne bo šlo

pa seveda skretov ni in tušev…niti kake kafane

Kje v Strunjanu, glede na uno glavno plažo… A lohk kdo pomaga…

Ja, valda ni kafane. Ne rabim je. 😀

izhodišče je ali simonov zaliv ali plaža strunjan

potem greš pa pogumno pod klifi (bo treba tudi ponekje v vodo zagazit) in se ustaviš kjer ti paše

pa kamenja je več kot dovolj da ga vržeš kakemu potrebnemu dedcu v glavo…če ti seveda ne bo všeč

no hecam se, težav ni, edino malo bolj globoko te bo pogledal kak mimoidoči

To je desno od plaže v Strunjanu. Po tej poti greš tudi lahko. Mimo plaže desno in potem po obali do točke kjer vama odgovarja. Druga možnost je pa pot, ki pelje čez Križ dol v Mesečev zaliv. Ta potka je kar strma prideš pa direkt na divjo plažo. Nekaj podobnega je tudi, če greš v Pacug in potem levo desno. Ali pa iz Fiese proti Pacugu. Prednost Strunjana je pozicija saj ostaneš na soncu do samega sončnega zahoda.

izvzet je seveda mesečev zaliv, tam je polno otrok, tem ni treba tvoje fufle opazovati

Hvala za pomoč…

ahm… pa… dej umiri se… Nisem rekla da iščem točko, kjer se bom nastavljala in kjer me bodo opazovali. Nisem bolna in nimam teh potreb, a preprosto mi ni do gužve in se raje odmaknem tja, kamor mi paše, pa še brez vsega sem lahko. Preprosto.

Lahko te jaz peljem na strunjansko divjo plažo

Jo poznam kot lasten žep. ….

Hvala, a imam enega bodyguarda dovolj… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close