Najdi forum

Divinita –

Pozdravljeni,

v zadnjem času me pesti kar nekaj zdravstvenih težav, v veliki meri povezani s premalo delujočo ščitnico (hipotiroidizem). Nasplošno imam zelo malo energije, kar me upočasnjuje pri dnevnih opravilih, sem slabokrvna, zato me lovi prehlad že vso zimo. Imunski sistem je zelo oslabljen, bolijo me sklepi in mišice, pridobila sem na telesni teži… Poskusila sem že z vsem mogočim, ker pa sem človek narave, bi želela težave omiliti na drugačen način, predvsem brez zdravil.

Zanima me, če ima morda kdo izkušnje s produkti Divinita (prehransko dopolnilo z rjavo morsko algo). Po priporočilu prijateljice bi to naj bili izredno učinkoviti produkti pri tegobah vseh vrst. Sama se po uživanju le teh počuti veliko bolje.

Hvala za odgovore že vnaprej,

l.p.

Lep pozdrav!

Omenjen pripravek vsebuje rjavo algo Kelp, ki je odličen vir joda. Pri znižanem delovanju ščitnice bi se hkrati priporočilo tudi uživanje amino kisline L-Tyrosin in vitamine skupine B.

Vsekakor pa je pri težavah s ščitnico s prekomernim ali prenizkim delovanjem najprej potrebno testiranje in posvet z zdravnikom.

LPL

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close